Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat echt niet goed met Linda de Mol


Terwijl veel mensen zich al afvragen waarom Linda de Mol Jeroen Rietbergen een nieuwe kans geeft, komt er nu verontrustend nieuws naar buiten over haar eigen gezondheid. Haarspecialiste Bianca Vink heeft onthuld in een interview met weekblad Weekend dat het haar van Linda er uitzonderlijk slecht aan toe is. Maar wat is precies de oorzaak van deze problemen?

Volgens Vink lijkt het haar van Linda de Mol “zeer fijn en ietwat beschadigd”. Hoewel stress een rol kan spelen, zijn er mogelijk ook andere factoren in het spel. Is er meer aan de hand dan alleen stress?

De situatie rond Linda de Mol is complex. Niet alleen heeft ze te maken met haar eigen gezondheidsproblemen, maar ook de vraag waarom ze Jeroen Rietbergen weer een kans geeft blijft onbeantwoord. Veel mensen snappen het niet en Linda lijkt hiermee haar carrière op het spel te zetten. Ook is het maar de vraag of Jeroen geleerd heeft van zijn fouten en niet opnieuw de fout in zal gaan.

Één ding is in ieder geval duidelijk en dat is dat Linda haar man Jeroen niet laat vallen zelfs als hij veroordeelt wordt zal Linda stiekem een relatie met hem onderhouden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vast geen SOA test laten doen.
Vieze jeroen stopt hem in elke molshoop.