Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Peter Omtzigt breekt en huilt tranen van onmacht in de Tweede Kamer


Peter Omtzigt, één van de meest gewaardeerde Tweede Kamerleden, barstte plotseling in tranen uit. We kennen Peter als een vasthoudende politicus die zich vastbijt in moeilijke dossiers en ze niet loslaat. Zijn inzet heeft ervoor gezorgd dat de toeslagenaffaire aan het licht kwam, waarbij burgers werden vernietigd door de overheid en ten onrechte toeslagen moesten terugbetalen die ze rechtmatig hadden ontvangen. Ze werden zelfs beschuldigd van fraude en verloren alles, zelfs hun kinderen werden uit huis geplaatst.

Het is al een tijdje duidelijk dat Peter het zwaar heeft. Hij is ernstig overspannen en overwerkt en wordt nog verder tegengewerkt door het kabinet op alle mogelijke manieren. Maar nu heeft zijn gewaardeerde collega, Renske Leijten van de SP, officieel afscheid heeft genomen en de Tweede Kamer gaat verlaten breekt Peter. Dit nieuws raakte Peter heel diep en hij kon zijn emoties niet langer bedwingen. Peter beseft dat hij nu helemaal alleen staat in zijn strijd en dat hij Renske, een sterke medestander in de toeslagenaffaire, moet missen.

Bekijk hieronder de aangrijpende beelden van Peter Omtzigt die geëmotioneerd raakt tijdens het afscheid in de Tweede Kamer. Het is een pijnlijke herinnering aan de immense druk en uitdagingen waarmee hij dagelijks te maken heeft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vreselijk en schandalig dat wegpesten in het kabinet zijn vruchten afwerpt.🙄
Net als overal bij de overheid (Belastingdienst + Gemeente) wordt je gesloopt als je met je kop boven het maaiveld uitsteekt & hart voor de zaak hebt. Die andere lulloos zijn er alleen maar voor de poen en het poetsen van hun ego.

Als je eerlijk en oprecht bent moet je niet bij de overheid werken.
Alle vuile spelletjes daar hou je dan niet vol.
Genoeg meegemaakt zelf ook daar.

nu het kabinet gevallen is moet Omtzigt een eigen partij opzetten of samen met BBB
dan worden hun de grootste partij

Hij moet uit de politiek gaan , het is een capabele man en moet niet tussen dat stelletje huichelaars blijven.Ik wens hem veel sterkte