Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ongelooflijk maar waar: 18-jarige prinses Alexia ontvangt 1 miljoen euro op haar rekening


Onlangs werd prinses Alexia 18 jaar en daardoor is ze plotseling ook één miljoen euro rijker geworden. Maar hoe kan dat terwijl ze er niks voor gedaan heeft?

In tegenstelling tot haar oudere zus, kroonprinses Amalia, krijgt Alexia geen toelage nu ze meerderjarig is. Als de ‘schaduwprinses’ zal ze zelf moeten zorgen voor haar inkomen, aangezien ze geen overheidsuitkering ontvangt. Maar wat blijkt? Alexia heeft opeens een flinke som geld op haar rekening staan…

Het is al eerder uitgelekt dat prinses Beatrix haar kleinkinderen weleens verwent. En de 18e verjaardag is het moment waarop ‘oma Beatrix’ diep in de buidel tast…

Prinses Beatrix heeft in totaal acht kleinkinderen, en wanneer zij 18 worden, krijgen ze van onze voormalige vorstin het aanzienlijke bedrag van 1 miljoen euro gestort op hun bankrekening. Laten we dan eens zeggen:

“Dankjewel, oma!” Ongetwijfeld is dit een traditie waar de kleinkinderen van Beatrix zeer van genieten en waarderen! En hoewel prinses Alexia geen goede band lijkt te hebben met haar vader, koning Willem-Alexander, vanwege zijn frequente woede-uitbarstingen, heeft ze juist een sterke band met haar geliefde oma Beatrix, zoals haar oudere zus Amalia onthulde in haar boek.

Deze royale geste van prinses Beatrix laat zien dat ze haar kleinkinderen graag in de watten legt en hen een solide financiële start geeft op hun weg naar volwassenheid terwijl het Nederlandse volk de eindjes aan elkaar moet knopen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En doet oma dat van haar eigen geld, of van het geld wat ze van ons krijgt? En Joost mag weten waarom. Ik vertrouw oma nog minder dan haar zoontje.

Wat is er mis met een Oma die haar kleinkind een schenking doet? Doe ikzelf ook (maar wel andere bedragen) en je kunt beter met een warme dan met een koude hand schenken

Zo is dat.
Ik ben het volledig met u eens.
Alleen mag het bedrag wel geïnfecteerd worden.. want hier koop je niets meer voor tegenwoordig

En ook nog eens belastingvrij.
Het gepeupel, wat ook nog eens kruipt voor hun mag de volledige belasting betalen bij schenken.

Als ze de eurootjes van oma Bea krijgt dan kan ze wel een tussenjaartje doen.

Even opgezocht normaal mag je maar 2418 euro belastingvrij schenken aan je kleinkind en hun 1.000.000 euro van ons geld. Niet normaal. Hebben ze het nog dat iedereen in Nederland gelijk is.

Wat een gezeur weer, ja het is veel geld maar snap niet dat dit naar buiten moet worden gebracht. Ik vraag mij af of mensen met veel geld het zelf prettig zouden vinden als andere weten wat ze op hun bankrekening hebben staan of wat ze er mee doen.

Het meeste wat W.A en Max en Beatrix doen gebeurt wel van onze belasting centen.En iedere jaar in september krijgen ze nog meer van onze belasting centen.En zeg niet kijk eens wat ze er allemaal voor moeten doen?Ik kijk alleen maar naar wat ik op mijn rekening gestort krijg iedere mnd en dat is hard werken en het niet over de balk gooien om het iedere mnd rond te krijgen.

Die lui leven totaal niet in de realiteit.
Een cadeautje voor de kleinkids als ze 18 jaar worden. Luizenleventje, hoeven nooit echt te werken. Allemaal leuke uitjes, zo kan ik ook wel tot mijn 85e door’werken’.

In Nederland hebben wij 400.000 werklozen en die worden betaald van jou en mijn centen. Dat komt neer op ruim 1 miljoen PER DAG!

Tja armoede is er genoeg in nederland
Waarschijnlijk hebben hun er geen last van
Smijten met geld lijkt erbij te horen in de oranje fam. Maar ik ben ook eerlijk wanneer beatrix mijn oma was en ik een miljoen kreeg zou ik haar dood kussen.