Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol Kremers heeft vuurwapen gekocht voor bescherming tegen Peter Gillis


Het lijkt erop dat Nicol Kremers opnieuw voor ophef zorgt. Gisteren verraste ze haar volgers tijdens een livestream op TikTok door een vuurwapen te laten zien. Hoewel het waarschijnlijk om een nepwapen gaat, is het tonen van een dergelijk object in een livestream zeer verontrustend.

Echter, dit is niet het enige verontrustende nieuws rondom Nicol. Gisteren kwam ook aan het licht dat een spion haar had afgeluisterd tijdens een telefoongesprek op een terras. Nicol werd betrapt terwijl ze alleen zat te bellen en de spion wist het hele gesprek op te vangen. In het afgeluisterde gesprek uitte Nicol haar angst en gaf ze aan dat ze beveiliging en camera’s rondom haar huis wilde hebben. Blijkbaar had haar ex, Peter Gillis, haar opnieuw bedreigd nadat Nicol hem herhaaldelijk belachelijk had gemaakt op haar Instagram-account.

Nicol maakte verschillende grappen over het feit dat Peter niet eens zijn eigen veters kan strikken en dat je een veterstrikdiploma nodig hebt om zijn vriendin te worden. Dit schoot bij Peter duidelijk in het verkeerde keelgat, en hij heeft Nicol op indringende wijze laten weten dat hij dit niet tolereert. Het lijkt erop dat Nicol zich bedreigd voelt en daarom zelfs een vuurwapen heeft aangeschaft, hoewel het hoogstwaarschijnlijk om een nepwapen gaat. Toch blijft het verontrustend dat ze ervoor heeft gekozen om dit in een livestream op TikTok te laten zien.

Hieronder een printscreen die gemaakt is tijdens de live-stream van Nicol:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit waterpistool waarschijnlijk bij Int***toys gekocht.
Gewoon vullen met wat water en tabasco en je hebt een legale pepperspray.
😜

Ze is al verwijderd van tik tok.Dat ze haar ook maar gauw verwijderen van insta en dergelijke.Die ex van dr crimi P.G deugt totaal niet maar zij ook niet.

Het is alleen nog maar wild west daar bij die Gilles en Nicole.
Dat Nicole maar uitkijkt met dat provoceren , Gilles is erg gevaarlijk en gestoord.

Ik snap niet dat als ze zo bang is voor wammes waggel dat ze hem steeds blijft uitdagen.

Ze is zo bang voor hem en toch blijft ze hem uitdagen. Je zou denken dat ze zich rustig zou houden zodat ze niet weer mishandeld word. Ze lijkt mij een leugenaar die geld van P. Gilles wil.