Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jeroen van der Boom beschuldigt van wangedrag


Juice channel brengt schokkende verhalen naar buiten over de Nederlandse zanger en presentator Jeroen van der Boom. Verschillende mensen die met hem hebben samengewerkt beschuldigen hem van wangedrag. Ze beweren dat hij een onaangename en vreselijke persoon is, die constant tegen anderen tekeergaat.

Volgens een bron gedroeg Jeroen zich vaak respectloos en onaardig naar medewerkers, maar wanneer de camera’s draaiden, veranderde hij plotseling van houding en deed hij alsof er niets aan de hand was. Één persoon, die hem moest aankondigen tijdens een evenement, deelde zijn ervaring: “Ik wilde Jeroen gewoon begroeten en een hand geven, maar hij had geen tijd en wuifde me weg met een grote mond. Ondanks dat ik hem netjes op het podium aankondigde, kon ik het niet laten om te zeggen: ‘Oh, dus jij bent zo!?’. De technici vonden het hilarisch, maar Jeroen werd alleen maar bozer.”

Een andere bron beschreef Jeroen als “een van de grootste slangen van Hilversum”. Deze persoon verbaasde zich over de recente uitspraken van Jeroen en onthulde dat hij standaard arrogant en onaardig was tegen het productiepersoneel, niet alleen vlak voor de uitzending. De bron beweerde ook dat Jeroen een van de beste vrienden is van John de Mol, wat hem in staat stelt om op televisie te blijven. Backstage bij HLF8, zou Jeroen zich vreselijk hebben gedragen en een redacteur verrot hebben gescholden. Pas toen een lid van zijn eigen team hem influisterde dat de redacteur een favorietje was van Johnny, veranderde Jeroen plotseling van houding en deed hij aardig tegen hem, allemaal om in de gratie te blijven bij zijn goede vriend John de Mol.

Tot slot bracht een vrijwilliger in Ahoy een schokkend voorval naar voren. Tijdens een opname van een videoclip reed Jeroen met te hoge snelheid langs de vrijwilliger, om vervolgens vol op de rem te trappen en voor hem te stoppen. Hij sprong uit zijn Mercedes, kwam recht voor de vrijwilliger staan en schreeuwde: “Weet je wel wie ik ben?! Jij bent helemaal niemand, en ik moet ervoor zorgen dat gezinnen eten krijgen, ja!” Deze intimiderende uitbarsting laat zien welk soort persoon Jeroen van der Boom werkelijk is.

Deze schokkende verhalen onthullen een donkere kant van Jeroen van der Boom, waarvan velen zich niet bewust waren. Het gedrag dat hij vertoonde tegenover zijn collega’s en medewerkers roept serieuze vragen op over zijn ware aard.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“Weet je wel wie ik ben?!”
Wie is Jeroen!?
¡Wat mij betreft minder dan niemand!

Altijd al een naar mannetje gevonden ,