Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bekende Nederlandse reality-ster in het ziekenhuis geslagen door vriend


Ex on the Beach afgekort EOTB is een realityprogramma waarin deelnemers van verschillende achtergronden samenkomen in een paradijselijke setting. Ze hopen allemaal hun ware liefde te vinden, maar er is een twist. Voormalige ex-partners worden onverwachts geïntroduceerd om het liefdesavontuur flink te verstoren. Het resultaat? Een explosieve mix van emoties, drama en, laten we eerlijk zijn, niet altijd de meest verstandige beslissingen. Het programma is te zien op de zender MTV en is onwijs populair onder jongeren.

Deelnemers aan EOTB willen niet alleen de liefde vinden, maar ook hun naam vestigen als influencers en beroemdheden. Ze begrijpen dat de weg naar roem soms een tikje controversieel kan zijn. Daarom gaan ze tot het uiterste om hun moment in de schijnwerpers te krijgen. Het bereiken van duizenden, zo niet honderdduizenden, volgers op sociale media is vaak het gevolg. En dat betekent niet alleen erkenning, maar ook een lucratieve inkomstenbron. Terwijl ze genieten van de zon op een prachtig strand, verdienen ze een aardig zakcentje met het delen van hun avonturen op Instagram.

Eén van deze opmerkelijke deelnemers is Sander van Vliet, die zichzelf graag Tattoo Elvis noemt. Hij heeft zijn stempel gedrukt op verschillende seizoenen van Ex on The Beach: Double Dutch. Met zijn uitgesproken uiterlijk – talloze tatoeages, een stralend witte glimlach en een gespierd lichaam – past hij perfect in het plaatje van de typische EOTB-deelnemer. Maar helaas blijkt er een donkere kant te zijn. Zijn voormalige vriendin Sophia die ook meedeed aan het programma EOTB heeft schokkende foto’s op Instagram gedeeld waarop ze het slachtoffer is van mishandeling. Sander heeft inmiddels al zijn social media-kanalen verwijderd, alsof hij probeert te ontsnappen aan de gevolgen van zijn daden. De politie is op de hoogte en zal Sander dan ook waarschijnlijk heel snel in de boeien slaan.

Hieronder de heftige foto’s van Sophia na de mishandeling:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties