Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Willem-Alexander’s heftige woede uitbarstingen zorgen voor chaos in het paleis


Het koninklijke hof is in rep en roer door onthullingen over koning Willem-Alexander en zijn verwoestende woede-uitbarstingen. Zelfs prinses Amalia, prinses Ariane en koningin Máxima durven niet tegen hem in te gaan. Er is echter één moedige ziel binnen de familie die de confrontatie aangaat: prinses Alexia. Deze onthulling werd overigens bevestigd in een onthullend boek, geschreven door niemand minder dan Claudia de Breij, die Amalia uitgebreid heeft geïnterviewd.

Willem-Alexander lijkt soms volledig de controle te verliezen, en zijn toorn richt zich op zijn eigen gezin. De vraag rijst of zijn woede-uitbarstingen ook gericht zijn op het personeel van de koninklijke familie. Eerder werd al bekend dat koningin Máxima zelf ook regelmatig haar geduld verliest en heftig reageert op personeel dat niet aan haar hoge eisen voldoet.

“Ze is ontzettend perfectionistisch. Als iets niet volgens plan verloopt en zelfs een bediende haar dan afleidt, kan ze weleens uit haar slof schieten”, onthulde royaltywatcher Jeroen Snel bij RTL Boulevard.

Het lijkt er dus op dat zowel Willem-Alexander als Máxima een vurig temperament hebben, en volgens insiders heeft prinses Alexia dit karakter geërfd van haar ouders. Prinses Amalia en prinses Ariane daarentegen staan bekend als rustiger en bedachtzamer.

Blijft de koninklijke familie in staat om de façade van perfectie op te houden, of zullen de woede-uitbarstingen van Willem-Alexander de harmonie binnen de muren van het paleis verstoren? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: achter de schermen spelen zich drama’s af waarvan de meeste mensen geen idee hebben.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij is altijd al een arrogant opgewonden standje geweest, zijn vrouw kan er ook wat van, dus geen wonder dat de rest maar zwijgt. Dapper van Alexia dat ze denkt, krijg het heen en weer maar.

Hoezo gestresst thuis??
Ligt ws toch hele dag heerlijk languit..😂
Alles wordt voor ze gedaan, eten staat klaar & huishouden is piccobello voor elkaar.
Snap niet dat ze zo stressy zijn na al die leuke reisjes & zwaai-sessies.

Curieus kort lontje: kruimelwerk vergeleken bij dollemansrit v. aldus vuige roddels bij Eikenhorst renovatie door King Wim ALex persoonlijk ontslagen opzichter Karst Tates? Na medische spoed hulp in ommezien bezweken aan verwondingen?

Het is ook een gewoon gezin daar gebeurt net als bij ons iets laat ze met rust

Een gewoon gezin die van onze belastingcenten leeft.

Hoe je het ook draait of keert : ik zou niet willen ruilen met een van de leden van ons koningshuis, er komt echt veel meer bij kijken dan menigeen denkt. Volgens mij is het allemaal niet zo makkelijk, geef mij maar het leven van een ‘gewone’ Nederlandse.
We mopperen met z’n alle heel wat af, zowel op het kabinet als ook op de koninklijke familie maar eerlijk is eerlijk hebben wij het dan zó slecht?
De vliegvelden en autowegen stromen weer vol met vakantiegangers dus…
Wat het kabinet ook beslist, ze kunnen het nooit voor iedereen goed doen, blij dat ik met mijn a.o.w. en pensioentje al die ellende niet hoef op te lossen. Ga er maar eens aanstaan ik geef het je te doen.