Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Klanten woest na puinhoop met Monique Westenberg’s kledinglijn


Monique Westenberg’s nieuwe kledinglijn veroorzaakt een ware sensatie, maar roept ook vragen op over haar relatie met André Hazes. De zanger heeft openlijk toegegeven dat het leeftijdsverschil van 16 jaar tussen hen beiden een mogelijke bron van problemen kan worden. En terwijl Monique haar best doet om op allerlei manieren geld te verdienen, grijpt ze nu naar een nieuwe kledinglijn. Maar is dit slechts een nieuwe poging om haar mislukte avontuur met de Kruidvat-kledinglijn te doen vergeten?

Het lijkt erop dat Monique alles uit de kast haalt om haar eigen financiële onafhankelijkheid te waarborgen. Na haar eerdere teleurstelling met de kledinglijn voor Kruidvat, is ze vastbesloten om het dit keer beter te doen, maar dat lijkt niet te lukken.

Monique Westenberg’s veelbesproken nieuwe kledinglijn lijkt namelijk nu al in de problemen te verkeren, slechts kort na de lancering. Het modelabel, dat exclusief verkrijgbaar is bij de winkel Hip&Go, wordt overspoeld met tal van vragen van boze klanten. De grote vraag is: zijn er massale retouren en wat is er precies aan de hand?

Hip&Go laat aan alle bezorgde klanten met betrekking tot de webshop weten dat hun Instagram-inbox van de winkel vol staat met honderden vragen van klanten, maar de winkel maakt duidelijk dat het geen zin heeft om via dit platform vragen te stellen over de webshop, omdat de teams gescheiden zijn. Het is opvallend dat deze vragen specifiek gericht zijn op Monique’s kledinglijn, aangezien zij het bericht ook deelt in haar eigen Instagram Stories.

Maar dat is nog niet alles veel klanten hebben problemen met het ontvangen van een bevestigingsmail voor hun bestelling. Maar ook hier biedt Hip&Go geen oplossing voor, omdat deze e-mails niet bij hen aankomen.

Veel mensen klagen dan ook dat ze geen mail ontvangen met een track & trace-code of willen graag een kledingstuk retourneren. Het is dus één grote puinhoop, maar goed we hadden niet anders verwacht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

als je zo achterlijk bent om die lelijke kermis troep uit china te willen kopen omdat deurmat moniek haar naam eraan verbonden heeft verdien je ook niks beters.
dom volk.

Kon je verwachten. Amateurtjes moeten zich ook niet bezig houden met grote-mensen-werk

Laat Monique gewoon werk gaan zoeken en niet in die webshop kledinglijnen verder gaan, het is een tinif zooi die ze verkoopt .
Net Maxime Meiland van hetzelfde laken een pak,veel geld willen hebben, maar werken ho maar.

Is de meute nou echt zo dom…ze geeft alleen haar naam aan die kleding, kleding die iedere gek zo in kan kopen. Daar heeft ze waarschijnlijk een reisje naar Ibies aan over gehouden en wat zakcentjes. En free publicity voor haar eigen hoofd. O ja..en misschien nog een koffertje ook. Het is me daar wat hoor.

Als je denkt, dat doe ik wel even, kom je echt van een koude kermis thuis. Maar niet getreurd, dat is dan ook de plek waar zij thuishoort.