Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Geld, geld, geld! Maxime Meiland eist eigen serie en zet haar ouders buitenspel


Maxime Meiland, de rebelse dochter uit de bekende realityserie Chateau Meiland, is vastberaden om uit de schaduw van haar ouders te treden en haar eigen show te claimen. In de wandelgangen gonst het van de geruchten dat Maxime een spin-off wil waarin zij en haar gezin centraal staan, met af en toe een gastoptreden van haar ouders en zus Montana in beeld.

De voornaamste drijfveer achter Maxime’s wens is niets minder dan geld. Met een eigen serie zou ze alle inkomsten zelf kunnen behouden, in tegenstelling tot de huidige situatie waarin de opbrengsten van Chateau Meiland onderling verdeeld worden. Het is algemeen bekend dat Martien en Erica Meiland het merendeel van de inkomsten ontvangen, terwijl Maxime en Montana genoegen moeten nemen met een fractie van de taart.

Maxime heeft hoge vaste lasten, zoals de torenhoge hypotheek van haar luxueuze villa van maar liefst 12.000 euro per maand. Daarom is elke euro meer dan welkom voor haar. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Chateau Meiland dit seizoen meer afleveringen heeft dan ooit tevoren. Elke extra aflevering betekent immers extra inkomsten, naar verluidt minimaal 50.000 euro per aflevering, mogelijk zelfs oplopend tot 75.000 euro.

De kijkcijfers van Chateau Meiland zijn echter niet meer zo hoog als in voorgaande seizoenen, wat de vraag doet rijzen of Maxime’s eigen spin-off serie er daadwerkelijk komt. John de Mol heeft nog geen definitief akkoord gegeven. Als de populaire serie “Massa is Kassa” van de buis verdwijnt door de veroordeling van Peter Gillis wegens mishandeling van Nicol, zou Maxime met haar eigen serie een welkome tijdelijke vervanging kunnen zijn.

De grote vraag is echter of het publiek zit te wachten op een serie die enkel om Maxime en haar gezin draait. Martien en Erica Meiland zijn immers de ware sterren van Chateau Meiland, terwijl Maxime tot nu toe voornamelijk een bijrol vervult. Of ze dat zelf doorheeft, is nog maar de vraag. De populariteit van Chateau Meiland zal ongetwijfeld blijven bestaan, zelfs als Maxime er niet in te zien zal zijn. Maar deze constatering lijkt volledig aan Maxime voorbij te gaan.

Hoewel de naam van Maxime’s eigen show nog niet bekend is, zijn suggesties van van harte welkom. Wat denk jij dat de perfecte titel zou zijn voor Maxime’s eigen serie? Laat het ons weten in de reacties!

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maxime,je denkt toch echt niet dat we op jou zitten te wachten!
Begin eerst maar eens een normaal leven te leiden .Want je schreeuwt, gilt en beledigt de andere leden van je familie.Zonder hen ben je een niks.

Mooie titel: het schreeuwertje.

Maxime is een geld wolf geen zal dat programma bekijken die vuile schreeuw bek van haar en dat praten van haar ze is zo dom als het achterwerk van een schreeuwend
varken

Maxime geldwolf schow

Only fans daar is ze goed voor haar dan heeft ze alles in eigenbeheer de camera man heeft ze al dus die heeft ze al

Zal leuk zijn

Montana is een veel leuker en liever mens. Maxime heeft het erg hoog in d’r bolletje.
Leuke naam🤫 Maxim€€€€€€€€

Straks ruzie met haar hele familie.
Zij is egoïstisch en een geldwolf.
Dominante bitch die haar man steeds uitkaffert net als haar familie.
Hoog in haar bol nu zij een BN’er is!

En waar moet het bij die geldwolf dan over gaan??? Dat ze nog harder kan gillen dan haar vader of dat alles wat ze doet met die louche zaakjes van haar mislukt.

Ik denk dat het niet waar is .Nu is het wel een trend aan het worden natuurlijk dat elke B artiest (en zelfs dat niet eens)last heeft van zelfoverschatting gezien de documentaires van bijv. Hazes, Martin, Vaes enz enz

Nou een eigen serie voor die schreeuwlelijk voegt niks toe aan de progammering van sbs net zo als die serie van crimi P Gilles die moet ook maar zo gauw mogelijk van het scherm verdwijnen

Een goede titel voor de show van Maxime is: De te dure schoorsteen van schreeuwlelijk rupsje nooit genoeg moet blijven roken. Misschien een beetje te lang, maar wel de keiharde waarheid.