Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes heeft affaire met beste vriendin van Monique


De relatie van Andre Hazes en Monique Westenberg lijkt een continu knipperlicht te zijn. Hoewel Andre heeft toegegeven dat het leeftijdsverschil tussen hen een rol kan spelen in de toekomst, lijkt het erop dat hij nu al stappen onderneemt om Monique opnieuw te vervangen. En niet zomaar door iemand anders, maar door niemand minder dan de beste vriendin van Monique zelf.

Dit is niet de eerste keer dat Andre een oogje heeft op de beste vriendin van Monique. Vorig jaar werd al onthuld dat er iets gaande was tussen Andre en de beste vriendin van Monique door Yvonne Coldeweijer. Nu lijkt hij opnieuw een poging te wagen bij deze vertrouweling van Monique. De vraag is of Monique hiervan op de hoogte is en hoe lang het duurt voordat Andre haar weer verraadt met een andere vrouw.

Diegenen die de situatie volgen, weten dat Andre keer op keer heeft laten zien dat hij Monique niet trouw kan blijven. Het lijkt erop dat hij haar meer ziet als een moederfiguur dan als een romantische partner. Dus het is geen kwestie van of Andre Monique weer zal dumpen, maar eerder wanneer hij dat zal doen.

Voor nu blijft het een spel van onzekerheid en afwachten voor Monique. Kan ze Andre behouden of is het slechts een kwestie van tijd voordat hij haar opnieuw teleurstelt? En hoe lang kan Andre blijven vluchten in de armen van andere vrouwen, terwijl Monique ondertussen in onzekerheid blijft verkeren? De tijd zal het leren of deze relatie nog een kans heeft of dat het gedoemd is om uiteindelijk te eindigen in een nieuwe breuk en gebroken harten.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En de soap Hazes gaat weer verder…..

Dat is zo en wanneer is het einde van deze soap?🤮🤮🤮🤮🤮

Dat weet ik helaas niet Anna, ik ben bang dat het een never ending story is. Sorry….

Toch niet op maandag zeker ?

Op maandag gaat ie naar Mo, en de rest van de week naar de vriendin van Mo. En als Mo heel lief doet, mag ze misschien wel een keertje meedoen.

Zo is hij gewoon, alles pakken wat er voor zijn voeten komt. Precies zijn ma en pa, zo sneaky en narcistisch.😛
Zo wispelturig & oneerlijk als de pest.

André heeft al een aantal malen aangegeven hoe hij over die Monique denkt, dus m.i. is er geen sprake van een relatie en is hij zo vrij als een vogeltje. ’t Is dat zij kleine Dré hebben anders zag hij haar nooit meer.

Jemig gaan we weer, hou toch eens op met die debiel een podium te geven, hij is (als het waar is) sowieso geen knip voor de neus waard. Als je geen stadion vol krijgt en je muziek niemand koopt, tja moet je toch wat om in de belangstelling te blijven.

Monique vind het allemaal goed wat André Jr. doet dus zullen we haar niet horen klagen of zien huilen, toch ???