Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ron Brandsteder verliest grip op de realiteit en rijd stomdronken sloot in


In de duistere onderbuik van Hilversum schuilen geheimen die nu aan het licht komen. Een spraakmakende onthulling komt rechtstreeks van Privé-sterjournalist Jan Uriot, die samen met niemand minder dan Marc-Marie Huijbregts een exclusieve podcast opneemt. Dit keer komt de waarheid achter de schermen van het populaire programma Koffietijd aan het licht.

Terugkijkend op hun eigen spraakmakende optreden bij Koffietijd, onthult Jan Uriot de schokkende gebeurtenissen die hem werden onthouden. “We waren te gast bij Koffietijd, gefinancierd door de invloedrijke Postcode Loterij. En ik kan je vertellen, ik heb in het verleden met die organisatie te maken gehad,” fluistert Jan geheimzinnig.

Met een mysterieuze glimlach onthult hij: “Tijdens ons bezoek aan Koffietijd lieten ze een oude opname van mij zien, zo’n vijftien jaar geleden, waar ik wekelijks het shownieuws presenteerde.” Wat volgt is een verhaal dat je adem beneemt.

Jan Uriot werd het zwijgen opgelegd, en waarom? Het bleek dat de invloed van de Postcode Loterij reikte tot in de redactie van het programma. “Op die bewuste ochtend, vijftien jaar geleden, was Ron Brandsteder, een goede vriend van de Postcode Loterij, met zijn dronken hoofd in de Vecht beland,” onthult Jan met een mengeling van verontwaardiging en verbazing.

Maar dat was niet het enige obstakel dat Jan moest overwinnen. Het Koffietijd-team eiste dat hij zijn kleding zou aanpassen. Zijn lichtblauwe overhemd bleek niet te passen bij de outfit van Loretta Schrijver, de vaste presentatrice van het programma. “Ik moest op het laatste moment een ander overhemd regelen,” vertelt Jan, nog altijd verontwaardigd. “Het zwarte overhemd van een cameraman werd mij opgedrongen, het voelde zo gedwongen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een gezeur van Jan Urinoir en dat piepkuiken