Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat echt niet goed met huilende prins Maurits


Prins Maurits, een bekend lid van de Koninklijke familie, heeft onlangs voor opschudding gezorgd tijdens een emotioneel interview met AT5, een lokale Amsterdamse zender. Tijdens het gesprek liet de prins een verrassend gevoelige kant van zichzelf zien en brak hij in tranen uit toen hem werd gevraagd waar hij gelukkig van wordt.

In tranen gaf de prins het volgende antwoord op de vraag:”Ik weet niet waarom ik hier emotioneel van word, maar het feit dat je gezonde kinderen hebt, dat je gewoon met elkaar een goed leven hebt en dat je dat dus enorm beseft,” snikte de prins. “Stom, hè? Ik heb ook vrienden die dat niet hebben, die gescheiden zijn en waar het alleen maar ellende was. Dan besef je dat geluk niet ver weg is of in een mooie auto zit, maar dat zit in gezondheid, samenzijn, interactie.”

De plotselinge emotionele uitbarsting van prins Maurits heeft vragen opgeroepen over zijn welzijn. Als lid van de Koninklijke familie krijgt hij doorgaans intensieve media training om emoties onder controle te houden. Het feit dat de prins al bij de eerste vraag in tranen uitbarstte en dit gedurende het hele interview aanhield, werpt dus zeker vragen op.

Er gaan nu geruchten rond dat prins Maurits mogelijk in een depressie verkeert en dat zijn huwelijk met zijn vrouw, Marilène, niet goed gaat. Hoewel dit vooralsnog speculatie is, lijkt het duidelijk dat prins Maurits zich in een dieptepunt bevindt. Bovendien lijkt hij geen steun te krijgen van zijn neef, koning Willem-Alexander.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja, dat je meer aan vrienden hebt, dan aan familie, is algemeen bekend.
En wie de mensen beter leert kennen, gaat van dieren houden.
Maurits, veel sterkte en praten ! ………..niet opkroppen.

Jarenlang erop los geleefd & gefeest.
Vreemdgegaan bij het leven altijd en alleen maar lang leve de lol.
Jaajaa nu de midlife crisis..vrouwtjes happen niet meer zo als vroeger & niemand zit nog op je te wachten ineens.

Dus nu je genot weer thuis zien te vinden.
Je bent ineens niet meer zo hip in deze wereld & minder nodig voor je kids die nu hun eigen leventje hebben & voor vrouw die haar eigen uitjes/vriendinnen inmiddels heeft. Daar sta je dan & ben je ineens jezelf kwijt. Op zoek naar wat diepgang.
Die is duidelijk overspannen, met zijn overmatige emoties onlangs op tv.
Nu maar op de sofa bij de psycholoog & ontdekken wie je nu eigenlijk echt bent.
Tussen alle luxe & stoere imago-gedoe.
Succes☘

Die vent is gestoord zeker teveel coke gesnoven tijdens al zijn wilde feestjes jarenlang.
Hij is van feestbeest naar overspannen zombie geswitcht.