Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol doet opvallende onthulling: ‘Ik ben weer verliefd’


Linda de Mol’s hart smelt opnieuw, maar dit keer niet voor een nieuwe liefde. Nee, het zijn twee schattige viervoeters die haar hart hebben gestolen. In haar meest recente column voor LINDA deelt Linda de Mol haar liefde voor haar nieuwe aanwinsten, Molly en Loulou, twee labradorpups. En ze doet daarbij een opmerkelijke uitspraak…

“Het is serieus alsof ik een tweeling gebaard heb op mijn 58ste, maar ze zijn zo ontzettend schattig dat ze zo in een toiletpapiercommercial kunnen,” schrijft Linda vol enthousiasme. Het lijkt erop dat de liefde tussen Linda en haar pups wederzijds is.

Linda geeft toe dat het hebben van pups in huis veel werk met zich meebrengt, maar de liefde die ze ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar. En in een zeldzaam moment van openhartigheid onthult Linda haar diepste gevoelens.

“Wanneer ze moe worden en ik ze half slapend met hun zachte buikjes op mijn schoot heb liggen, krijg ik gewoon tranen in mijn ogen. Misschien komt het doordat ik de wereld tegenwoordig zo hard vind,” aldus Linda de Mol in haar editoriaal van het magazine.

Het lijkt erop dat Linda’s nieuwe pups niet alleen haar hart hebben veroverd, maar ook een gevoelige snaar raken in deze turbulente tijden. Hoe dan ook, Molly en Loulou hebben een speciaal plekje veroverd in Linda’s leven en brengen haar de nodige troost en vreugde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat mens spoort echt niet, glashard beweren dat ze twee honden heeft gebaard, lekker zo’n moeder.

Ja en op haar viezerikje!😉🙄🤣

Als mensen je keer op keer teleurstellen zoeken vele onder ons liefde en genegenheid bij dieren .
Vooral honden geven onvoorwaardelijke liefde, iets wat bij mensen zeldzaam is.
Ik begrijp Linda wat dat betreft.: als we de media mogen geloven heeft ze genoeg ellende voor haar kiezen gehad.
Liefde , echt begrepen worden, heeft niks, of althans zeer ,weinig met sex te maken.