Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige ruzie Mark Gillis nadat hij met Ferrari door de straat scheurt


Mark Gillis, zoon van de bekende realityster Peter Gillis, zorgt opnieuw voor ophef met zijn extravagante autocollectie. Deze keer is het de verbluffende Ferrari 812 GTS waarmee hij alle aandacht trekt. Maar het lijkt erop dat Mark niet goed om kan gaan met anderen die zijn snelheidsdemonstraties in de weg staan.

Op de video is te zien hoe Mark, enigszins geïrriteerd en met een lichte zenuwachtigheid, uit zijn glimmende bolide stapt om zijn ongenoegen te uiten. “Ga gewoon aan de kant!” schalt zijn stem luid en duidelijk door de speakers. “Wat denken ze wel niet,” voegt hij geïrriteerd toe, terwijl hij zich richt op de persoon die alles filmt. Het lijkt erop dat deze SBS6-ster er niet van gediend is dat zijn roekeloze rijgedrag wordt vastgelegd op camera.

Tijdens het incident wordt Mark er ook nog eens op gewezen dat hij zich op een weg bevindt waar een snelheidslimiet van 30 km/u geldt. Hoewel zijn reactie niet volledig verstaanbaar is, lijkt hij weinig belang te hechten aan verkeersregels. Het is opvallend dat Mark Gillis zelf nog niet heeft gereageerd op het voorval, wat de vraag oproept of hij zich bewust is van zijn onverantwoordelijke gedrag achter het stuur.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vies arrogant varken

Net zij ouwe heer agressieve klootzak ik hoop dat ze hem flink afrozen zo dat hij niet meer kan lopen en auto rijden

Net zo een lompe boer als zijn vader, alleen tegenwoordig veel vetter, maar ze waggelen nog allebei en als ze hun mond opendoen, komt er alleen onzin uit.