Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André Hazes woest door bizarre ontdekking in kleedkamer bij talkshow


André Hazes verrast tijdens zijn verschijning in de talkshow Renze op Zondag met een opvallende ontdekking in zijn kleedkamer. Terwijl hij de ruimte betrad, trof hij een tafel vol flesjes bier aan. Verbaasd deelt hij zijn bevindingen op Instagram met de woorden: “Iemand heeft de memo niet gelezen.”

Tijdens zijn optreden aan tafel bespreekt André zijn nieuwe leven en zijn weg naar herstel van zijn drank- en drugsverslaving. De aanwezigheid van de bierflesjes in zijn kleedkamer brengt hem even uit balans. Op Instagram deelt hij zijn gedachten met zijn volgers: “Elke dag word je op de proef gesteld. Iemand heeft de memo niet gelezen.”

André benadrukt dat hij nog steeds waakzaam moet blijven om een terugval te voorkomen. Hij legt uit dat luisteren naar jezelf cruciaal is in zijn herstelproces. “Dat is precies wat ik nu aan het doen ben”, verklaart hij.

De zanger heeft ook afscheid genomen van het volkse muziekgenre, wat tot teleurstelling van zijn fans heeft geleid. Zijn aankomende concert in Ahoy is nog niet uitverkocht, maar dat lijkt hem niet te deren. Hij deelt zijn standpunt: “Ik heb geleerd dat ik niet langer moet voldoen aan de verwachtingen van anderen en mezelf moet verliezen. Die fout zal ik nooit meer maken. Zelfs als Ahoy maar halfvol zit, zorg ik ervoor dat we samen de beste avond beleven.”

André geeft aan dat zijn vroegere liedjes niet meer passen bij zijn nieuwe leven. Hij is al bijna twee jaar nuchter en beseft dat zijn nummers voornamelijk over feesten gingen. Hij benadrukt: “Een van mijn grootste hits gaat bijvoorbeeld over wakker worden na een wilde avond met geen idee waar ik ben. Het is logisch dat ik dat soort nummers niet meer wil maken, toch?”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Daar hebben we André weer, mooi dat hij van de drank heeft kunnen afblijven .
Kan gewoon standaard zijn wat er in de kleedkamers wordt neergezet.Neem dan alles wat alcohol bevat uit het standaardpakket.
Verder blijft het een kneus om steeds weer te zeggen dat hij clean is en hij geen oudbollige liedjes meer wil zingen.Dan stoppen want dat nieuwe gebrul past niet bij hem onze ‘mislukte wereldster’

hij moet niet zo janken die sneue uitmelker, hij zal nog wel vaker met bier geconfronteerd worden. sterker nog, hij moet het van zuiplappen hebben die naar zijn gejatte kutmuziek luisteren!!!!!!!!
oohh en nog wat! verslaafd blijf je voor heel je leven dus niks EX verslaafde! !!!!!!!!! vroeg of laat gaat ie toch weer voor de bijl omdat hij een slappe zak zonder karakter is!!!!!!!!!!!!

Waarom staan die biertjes niet in de koelkast met dat warme weer. Over Andre wat is eigenlijk zijn beroep komt meer over als een mislukte soap ster dan als een zanger. Je hoort alleen maar randzaken over hem.

En al weer een interview waar alweer hetzelfde verhaal gedaan word .Zie voorlopig nog niets vernieuwends gebeuren .Oh ja die biertjes lullig inderdaad maar je hoeft ze niet op te drinken .Zullen wel lauw geweest zijn ook .

Dan zal hij ook wel nooit boodschappen in de supermarkt doen. Daar staan kratten vol met bier, schappen vol met wijn en andere alcoholhoudende dranken.
En zijn concert in Ahoy zal dan waarschijnlijk een ranja feestje worden. Want anders krijgt hij het misschien moeilijk als mensen voor hem staan te drinken.