Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jutta Leerdam trekt veel te kleine bizarre bikini aan


Het is een ware sensatie: Jutta Leerdam en Jake Paul blijven ons verbazen met hun spraakmakende relatie. Na een adembenemende vakantie in het zonnige Tulum, zijn ze nu terug in de spotlights en ze kunnen niet genoeg van elkaar krijgen. Maar bij zoveel liefde komt ook een prijs, vooral voor Jutta.

Sinds het officiële koppel is geworden, wordt Jutta overladen met haatberichten en negatieve reacties. Haar band met de controversiële Amerikaanse Youtuber Jake Paul heeft een storm van controverse veroorzaakt. Jutta moet zelfs voorzorgsmaatregelen nemen, waaronder het hebben van een noodknop om zichzelf te beschermen.

Maar niets kan hun passie stoppen. Onlangs verraste Jake Jutta met een bezoekje in Nederland, en nu is het Jutta die haar geliefde verrast. In een video zien we het stel samen met Jake’s moeder, genietend aan het zwembad. Jake deelt vol trots: “Mijn twee favoriete vrouwen.”

Maar daar blijft het niet bij. Jutta zorgt voor een ondeugende verrassing wanneer ze in een verleidelijke bikini achter Jake verschijnt. Met een speelse glimlach zegt ze: “Welkom bij Jake’s TikTok.” De chemie tussen hen spat van het scherm af, en het is duidelijk dat Jake in zijn nopjes is met de Nederlandse schaatsster aan zijn zijde.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jeetje wat een domme doos. Zo knap ben je niet hoor. En dan klaar klagen dat je verkeerde aandacht krijgt.

Die is al net zo gek als dat debiele vriendje van haar.

Jezus man. Kan die bikini nog kleiner. Die meid heeft totaal geen zelfrespect. Als ik haar moeder was zou ik me dood schamen voor zo’n debiele mokkel als zij

Meisje straks ook aan de snuif🙄
Die gozer heeft zou foute invloed op haar.
Snap niet wat ze in zo’n loser met strafblad ziet.😛

Volgens mij heeft ze dit gewoon als geintje gedaan. Alles wat hoger opgetrokken. Een grapje moet kunnen. En ik vind dat ze het zeker kan hebben, wat een mooi figuur heeft ze !!! Dus mensen niet zo lelijk, ze is jong en wil gewoon een grapje maken.