Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit is wat er werkelijk met Mart Hoogkamer aan de hand is


Mart Hoogkamer, de talentvolle zanger die onlangs al zijn optredens heeft afgezegd, blijkt dieper in de problemen te zitten dan we dachten. Zijn manager, Robert Schipper, doorbreekt nu het stilzwijgen en onthult wat er écht aan de hand is met Mart in een interview met weekblad Story

In een emotionele verklaring liet Mart weten: “Werk om te leven, leef niet om te werken.” Maar wat is er precies gebeurd dat Mart tot deze drastische beslissing heeft gebracht? Volgens zijn manager is er meer aan de hand dan alleen vermoeidheid door overwerk.

“Mart heeft de afgelopen tijd zichzelf volledig voorbijgelopen in zijn zangcarrière”, onthult Robert in de Story. “Hij wilde koste wat kost mensen raken en inspireren met zijn muziek, maar vergat daarbij naar zichzelf te luisteren.”

Maar dat is niet het enige wat Mart dwarszit. Zijn plotselinge bekendheid blijkt ook een enorme impact te hebben op zijn welzijn. Robert legt uit: “Mart heeft moeite met het feit dat hij overal herkend wordt. Hij kan niet eens rustig een McDonald’s binnenlopen zonder dat mensen iets van hem willen. Het is de keerzijde van de medaille.”

Om Mart te helpen omgaan met zijn bekendheid, heeft het team nu zelfs een mental coach ingeschakeld. “Hij moet alles verwerken”, aldus Robert. “De afgelopen twee jaar zijn een rollercoaster geweest voor Mart. En altijd maar het gevoel hebben dat hij moet presteren, dat is een enorme druk voor een jonge zanger. Die trein is nooit meer gestopt.”

Het is duidelijk dat Mart een moeilijke periode doormaakt en dat er veel op het spel staat. Zal hij in staat zijn om zijn weg te vinden in de schijnwerpers en tegelijkertijd zijn eigen welzijn te waarborgen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat denk je zelf..aan de drug natuurlijk..net als al die andere kindsterretjes o.a. Thomas Berge, André Hazes etc.
Domme sukkels🙄😉