Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Harteloos! Nadège vertelt over het verraad van de Meilandjes


Nadège, die eerder op miraculeuze wijze herstelde van kanker, wordt opnieuw geconfronteerd met een zware tegenslag. Tot haar grote teleurstelling kan ze niet langer rekenen op de steun van de Meilandjes, met wie ze voorheen een hechte band had. “Ze hebben helemaal niets meer van zich laten horen”, onthult ze met een gebroken hart.

Ondanks haar bijzondere herstel is Nadège nog steeds niet in staat om te werken en dit heeft geleid tot ernstige financiële problemen. In een aangrijpend gesprek met Shownieuws deelt ze haar worsteling: “Ik kan simpelweg niet werken, mijn vermoeidheid blijft aanhouden. Het is een zware last om te dragen, en ik moet eerlijk zeggen dat ik me in een financiële nachtmerrie bevind.”

Terwijl de Meilandjes zich wentelen in luxe en weelde, lijken ze geen enkele interesse meer te hebben in het lot van Nadège. Ooit ontving ze nog financiële hulp van Erica, maar nu voelt ze zich te terughoudend om opnieuw om hulp te vragen. Wat is er veranderd? “Sinds het begin van dit jaar heb ik niets meer van de Meilandjes vernomen. Alsof ik volledig uit hun gedachten ben verdwenen.”

Nadège staat er nu alleen voor, zonder enige familie of vrienden die haar bijstaan. Zelfs haar trouwe metgezel, hondje Elliot, verkeert in slechte gezondheid. “Hij maakt een moeilijke tijd door. Op zijn vijftiende gaat het echt niet goed met hem.”

Met een schamel maandelijks inkomen van slechts 300 euro, is Nadège genoodzaakt om afscheid te nemen van haar geliefde rode auto. Het is nauwelijks genoeg om de huur te betalen, laat staan om rond te komen. “Ik kan niet werken en mijn situatie is uiterst zorgwekkend. Het is hartverscheurend om te moeten leven van slechts 300 euro per maand”, vertelde ze onlangs aan weekblad Weekend.

Het is duidelijk dat Nadège in deze donkere tijden op zichzelf is aangewezen en dringend behoefte heeft aan hulp om haar financiële en emotionele lasten te verlichten. Zal er ooit nog een moment van verzoening komen met de Meilandjes, of moet ze nu haar eigen weg vinden om een nieuw hoofdstuk in haar leven te beginnen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alles goed en wel Nadege heeft een interview aan weekend gegeven dat zal ze ook niet voor niets hebben gedaan.
De familie Meiland is niet verplicht haar verder te onderhouden.
€300 lijkt me wel erg weinig inkomsten

Sorry, maar moet elke ex-werkgever zich om zijn ex-personeel blijven bekommeren. Ze was geen familie, ze hebben niet alles goed gedaan, maar dit is uitmelken van een situatie waar niemand iets aan kan doen. Daarbij woont ze in Frankrijk en niet in de buurt, wat ze wil is dat de familie Meiland hun portemonnee open houdt voor haar.

Ik vind de fam Meiland vreselijk maar deze bedelaar met d´r zielige leugens is pas echt kansloos!

Heel erg voor haar, maar de Meilandjes zijn en blijven niet verantwoordelijk voor haar.
Ze heeft al veel gekregen van hun ,een paar keer geld.
En mee op vakantie naar Spanje.
Ze zullen daar toch ook wel maatschappelijk werk hebben om zieken te helpen.

Nardege had gewoon geld moeten krijgen voor haar deelname aan de reallifesoap destijds!

Meilandjes hebben er tonnen aan verdiend p.p. En Nardege was ook onderdeel van hun succes! Ze waren tevreden over haar huishoudelijke werk, tot… ze gingen stoppen met het kasteel.
Toen probeerden ze zo goedkoop en snel mogelijk van haar af te komen. Door ineens te blaten dat ze haar werk niet meer goed zou doen. Egoïsten & leugenaars die Meilandjes, alleen maar ikke ikke ikke. Driekwart jaar terug even gauw langs gegaan bij zieke Nardege, puur voor hun reallife soap. Vervolgens niks meer laten horen & ohh wat waren ze gek op haar ahum!
Betalen moeten ze die Nardege voor haar deelname aan de soap. Met een paar duizend euro kan zij weer rondkomen & een leven opbouwen (na alle ellende). Voor de Meilandjes is dat hetzelfde als voor mij een paar euro’s.
Als ik geld teveel had, zou ik een advocaat voor Nardege regelen, om er alsnog zoveel mogelijk geld uit te slepen voor haar deelname aan de soap.
Dat is logisch & vedient ze!

Vorige huishoudster is er ook heel lukkig en achterbaks uitgewerkt.
Maxime heeft hasr uitgedaagd en eruit gejaagd. Walgelijk!
Ojaaa…Zelfs voor de bloemen voor overleden moeder wilde mw. Meilamd niet meer dan €25 uitgeven. Schandalig!
(Zoiets kost normaal een paar honderd euro).

Rijke zuinige egoïstische stinkerds. Pas maar op, karma zal ook bij jullie op je pad komen.

Precies als ze Nardege op een eerlijke wijze hadden ontslagen, dus door verhuizing naar NL zou dit ze op ‘kosten’ jagen. Om daar onderuit te komen hebben ze haar functioneren betwist.🙄
Anders hadden ze haar nog 2 jaar moeten uitbetalen. Had Nardege dan 2 jaar salaris meegegeven & een goed extraatje/vergoeding als deelnener van de soap op TV.🤑
Zelf rijk en maar huizen en B+B’s kopen & anderen die het echt nodig hebben en er voor ze waren in de stront laten zakken.💩

Ps: Reisje Spanje was ook voor de soap.

Volgens mij heet ze Nadège en geen Nardege als je het voor haar opneemt, zorgt dan wel dat je weet hoe ze heet, staat anders een beetje dom.