Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bizarre blunder: Monique Westenberg’s gezicht transformeert live in filmpje


Het was een doodnormale dag voor Monique Westenberg, totdat ze besloot haar airco-avontuur met haar volgers te delen. Maar wat begon als een onschuldig filmpje, veranderde al snel in een bizar moment toen haar gezicht plotseling transformeerde.

In haar Instagram Stories vertelt Monique enthousiast over de reparatie van haar airco. Terwijl ze zichzelf filmt, is er iemand druk bezig achter haar om het apparaat te fixen. Maar dan gebeurt het onverwachte: terwijl Monique vrolijk doorpraat, ondergaat haar gezicht een vreemde metamorfose. Wat is hier aan de hand?

Blijkt dat Monique een filter op haar gezicht had ingesteld, maar op het meest cruciale moment faalde het. Een technische storing die iedereen zou laten schrikken, maar Monique heeft het niet door dat haar wallen, kraaienpootjes en rimpels opeens zichtbaar zijn. Ze filmt gewoon rustig verder.

Naast het gezichtsverandering-spektakel is ook de bijzondere halsketting die Monique draagt niet te missen. De ketting heeft een speciale betekenis voor haar, aangezien het de hartslag van haar geliefde overleden hond Dunya bevat. In een interview met Talkies Magazine onthulde Monique eerder dat ze deze ketting nooit afdoet en altijd dicht bij haar hart draagt.

Of het nu gaat om een mysterieus gezichtsfilter, een kapotte airco of een emotioneel aandenken aan haar trouwe viervoeter, Monique Westenberg wil altijd de aandacht te trekken.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vooral doen Mootje, je plantjes aan de muur bewateren en laten druppen op de buitenunit. Goed bezig!

Er is nog nooit een bericht zo snel van Instagram verwijderd. Was wel snel, maar toch net iets te laat.

Moet ze maar goed doen een houten box om die airco.
Alle schimmels en houtrot, wat er in die box ontstaat, wordt lekker je airco ingezogen en je huis ingeblazen. Goed bezig Westenberg ! 🙈

Als je nu al een aircoreparatie op social media zet, zit je wel héél erg om aandacht verlegen. Jezusmina

Ja, kijk, zo onthult Monique in al haar naïviteit haar uiterlijk. Ja, echt uitblinken doet zij ook hier niet .

Ga werken domme doos met je opgespoten bakkes je lijkt de oude versie van sarasoel allebei lelijk en allebei de knakworst van dreetje in de poes gehad hahahaha

Goh Truus, poesjes houden echt niet van knakworstjes🤭 en de dames hebben alleen maar hondjes dus….je zit er ver naast met je dom gezwets 🤣😛

Fijn om te weten dat de airco het weer doet en je een nutteloze, houten, ombouw hebt laten plaatsen. Maar laat je ons wel weten wanner je gras gemaaid wordt? Zijn wij ook reuze benieuwd naar

Nou ja truus shröder en medusa,kijk eerst naar je eigwn zielige levebtje ipv zulke misselijke reacties te plaatsen… een reactie over hout en schimmel is als waarschuwing,maar jullie doen het op de persoon,laat iedereen in zijn waarde,zal het ook veel beter worden buiten op straat en op social media,maar lekker je verstoppen achter je pc-tje…..

@Merlin,
Dankjewel, het was ook inderdaad als waarschuwing bedoeld. 👍

Zeg je dat ook tegen die Sarah-haters… Die zijn al helemaal geestelijk gestoord hoe ze haar door de stront trekken.

En ja, ik vind Monique een sloerie uit de sloppen.. vies Mongolisch wijf

Ik doe juist zo aardig tegen haar, MERLIN. Ik geef haar een complimentje voor haar meer dan nutteloze ombouw, ik vraag netjes wanneer zij haar gras gaat maaien en ik zou ook best willen weten wanneer zij de ramen gaat zemen en dan ga beweren dat ik een zielig leventje heb. Wil je van mij weten wat echt een zielig leventje is of snap je het inmiddels wel?!

Eerlijk gezegd ik zie geen verschil met of zonder filter.

beste allemaal.
de ombouw an sich is het probleem niet en is ook zeker niet nutteloos.

Monique, wat een probleem zeg met die airco van je. Maar weet je wat mijn probleem is sukkel: dat ik niet weet of ik aan het eind van de maand nog eten voor mijn kinderen kan kopen

@Kimberly
Rijke kerel scoren of eens gaan werken meid!

Oh gossieeee Kimberly, jaloersssss!
Omdat zij haar leventje beter voor elkaar heeft.😉 Sneu gedrag.

Die kermisklant van jou, Douwe, heeft eerst achter o.a. Hazes Senior aangelopen en toen dit niet lukte is zij via een paar nogal dubieuze relaties bij zijn zoon terecht gekomen door wie zij bij herhaling openlijk voor schut gezet wordt en als hij dit niet doet, doet zij het zelf wel. Ja, dan heb je je leventje goed voor elkaar hoor!!!!!!!!!!L

Tiny/Douwe, ik ben niet de enige alleenstaande en werkende vrouw met opgroeiende kinderen die moeite heeft met de eindjes aan elkaar te knopen. Maar gelukkig hoef ik mij niet te verlagen tot elke maandag een vent te ontvangen die mij financieel de week doorhelpt.

Had je dat maar wel Kimberly,, dan hoefde je nu niet te klagen over je leven.
Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven. Hoef je iemand anders niet de schuld van te geven. Allemaal jaloeziieeee!

Kim, ik mag dan wel over minder geld beschikken, maar gelukkig leef ik een eerzaam bestaan. Ik heb voldoende zelfrespect en beschik over een ruim gevoel van eigenwaarde en dat is wel even iets anders dan je keer op keer te grabbel gooien.

Ik hoef mij dus voor niets of iemand te schamen en kan mijn kinderen altijd recht in de ogen kijken.