Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Ontmaskerd: De relatie van Peter Gillis is puur voor de kijkcijfers en zijn imago


Peter Gillis en zijn vriendin Wendy zijn er klaar voor om samen op hun eerste romantische trip te gaan. De miljonair deelde het heuglijke nieuws op Instagram en liet zijn volgers raden naar de bestemming van hun liefdesuitje.

Op een foto van hen samen op de luchthaven schreef Peter: “Een paar dagen weg met mijn schatje Wendy van Hout.” Het is de allereerste keer dat het stel samen naar het buitenland reist. Hoewel Peter de exacte locatie niet prijsgeeft, bestaat er een sterke verdenking dat ze naar Spanje zijn vertrokken. Vorig jaar kocht Peter immers nog een gigantische villa in het land van de tapas en siësta.

Ondanks de liefdevolle berichten en foto’s van Peter op Facebook, zijn er sceptici die hun relatie in twijfel trekken. Onder het bericht reageerde iemand: “Allemaal nep. Leuk voor de kijkcijfers, maar eerlijkheid duurt het langst.” Een ander voegde eraan toe: “Wat een toneelstuk, het wordt steeds erger.”

Toch heeft Peter recentelijk aan weekblad Story onthuld dat hij en Wendy grootse plannen hebben voor de toekomst. Naast samenwonen is er zelfs sprake van een mogelijke huwelijk. “Als het zo goed blijft gaan, kan ik me voorstellen dat ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen”, vertelde Peter. “Ik heb al gepeild of Wendy wil trouwen, en ze zei ja.”

De vraag is nu of deze romance echt is of slechts een façade voor de buitenwereld om de kijkcijfers en Peter zijn imago op te vijzelen.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een kits geen eens een privejet .

En geen park meer in Lommel staat in de krant, oei oei oei miserie alom.🙄

En in Valkenburg krijgt hij ook geen vergunning en de dwangsommen die hij bij de diverse gemeentes heeft openstaan. Denk dat het bijna afgelopen is met Massa is kassa.

de enige massa zijn straks peter de patser zelf en een berg ellende en schulden