Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg komt veel aandacht tekort


Het verdriet van Monique Westenberg over het verlies van haar geliefde hond Dunya, vier jaar geleden, blijft diep geworteld. En Monique kennende buit ze dit verdriet graag uit. Want Monique doet alles voor de aandacht. We herinneren ons allemaal nog wel de video van haar overleden hond waarbij ze even de camera aanzetten en toen bij hem ging staan huilen. Dat hoefde je echt niet te filmen en online te gooien hoor Monique.

In een openhartig interview met Talkies Magazine deelt Monique een sieraad dat haar dierbare herinnering levend houdt. Een ketting waarin de hartslag van Dunya is gegraveerd. “Deze ketting heb ik nu vier jaar. Deze is mij echt heel dierbaar omdat hier de hartslag van mijn overleden hond Dunya in is gegraveerd”, vertelt Monique. Het sieraad is zoveel meer dan een accessoire voor haar. Het is een symbool van liefde en verbondenheid. En Monique draagt het altijd, elke dag, dicht bij haar hart.

Het idee voor deze unieke herinnering ontstond drie weken voor het overlijden van Dunya. Monique besloot haar eigen hartslag te laten meten. Een emotioneel moment waarbij ze besefte dat het afscheid onvermijdelijk was. “Ik kan er emotioneel van worden wanneer ik het over haar heb”, deelt Monique met een brok in haar keel. “Ze was heel oud en de dag zou ooit komen. Ik ben zo blij dat ik dit op tijd heb kunnen doen.”

De hartslagketting is voor Monique veel meer dan een sieraad. Het is een kostbaar aandenken dat haar verbindt met de onvoorwaardelijke liefde en trouw van Dunya. Een symbool dat haar eraan herinnert dat hun band nooit verbroken zal worden, zelfs niet door de tijd en het gemis.

Monique bedankt voor dit diepte interview we zijn weer een stuk wijzer geworden. Alleen jammer dat je in het interview ook je eigen kleding moet aanprijzen over de rug van je overleden hond.

Hieronder de foto die Monique plaatste met begeleidende tekst.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik ben even benieuwd,……. 🤔

Zijn er nou echt nog mensen in dit land die niet in de gaten hebben dat die Westenberg, net als haar ex, 100% aandachtziek zijn ?
Wat dat betreft past ze wel bij die Hazes clan.
Gaat tijd worden om deze groepering(en) geen mediapodium meer te geven,
en wie het toch wil weten installeert dan maar Instagram.

De tranen biggelden over mijn wangen bij het lezen; ” zo veel leed is toch nauwelijks door 1 persoon te dragen” of zie ik dan toch iets over het hoofd?

Kees, ik denk dat we juist Utopia fan kijken voor de heerlijke roddels. Wil je dit niet lezen, zou ik zeggen kijk niet op insta maar ook niet op Utopia.

Oja toen zat madame met de grote hazes kleuter in mexico ondanks breuk nummero zoveel.
was toch iets belangrijker dan je stervende hond ,nietwaar moniek?🤔

Inderdaad wilde dat net typen. Iemand die zo veel van honden houdt zoals zij zelf zegt maar als het er op aankomt liever op vakantie gaat zo vaak en veel mogelijk.

Nu vraagt zij aandacht over de rug van haar overleden hond, binnenkort zal zij wel met haar overleden Oma op de proppen komen

Wat een persoonlijkheid en vrouw en moeder is Monique toch.
Haar Andre en kleine Dre zijn toch maar bofferds met haar.
Geniet van elkaar en de mooie dingen.
Het is jullie gegund.

Ja zo lang het duurt.😅🤣😂😅🤣😂

Eppo, wil jij even mij kwijlbakkie aangeven?

De bipolaire junk die een passie heeft om een vinger ergens in te stoppen en een verlopen kamptuig smerige doos Westenberg. Wat een koppel. Allebei te ranzig en te vies om aan te pakken met blote handen bah

Die trekt aan een dood paard met haar hond, net als Roggel de kroket aan Hazes senior.

De sympathie voor mevrouw Westenberg verdwijnt met elk bericht dat ze de wereld instuurt, wat dat betreft, past ze exact bij die Hazes kleuter.

Moon is een topper💖
Je hebt doe loser uit de goot getrokken.
Keep smiling knapperd!😁