Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Jutta Leerdam, is de weg totaal kwijt


Het lijkt erop dat schaatster Jutta Leerdam en youtuber Jake Paul de afgelopen maanden niet genoeg kunnen krijgen van elkaar. Hun liefdesavontuur is niet te missen op sociale media, waar ze constant foto’s en liefdesverklaringen delen. Maar vandaag heeft Jake een verrassing in petto voor Jutta, en het is behoorlijk opmerkelijk.

Terwijl we dagelijks getuige zijn van de avonturen van het stel op de Instagram Stories van Jutta, waar ze elkaar openlijk taggen en vertellen hoezeer ze elkaar missen, is ook Jake niet vies van aandacht. Op zijn YouTube-kanaal, dat meer dan 20 miljoen abonnees heeft, staan talloze video’s met fragmenten van de Nederlandse schaatster. En vandaag kwam er een wel heel bijzondere video naar voren.

In de video verrast Jake zijn Hollandse vriendin met een zelfgeschilderd portret van Jutta, stralend op de schaatsbaan. Maar Jake zou Jake niet zijn als hij het cadeau simpelweg zou opsturen. Nee, hij besloot om Jutta in spanning te laten en haar drie keer te facetimen, terwijl hij stiekem onderweg was naar Nederland. Het lijkt bijna alsof hij geniet van het plagen van zijn liefdespartner.

De video laat zien hoe Jutta uiteindelijk haar opwachting maakt en Jake vol enthousiasme begroet. Maar eerlijk is eerlijk, de begroeting lijkt nogal overdreven en gespeeld. Jutta kijkt herhaaldelijk in de camera, alsof ze er zeker van wil zijn dat ze goed in beeld komt. En de begroeting die binnenshuis plaatsvindt, lijkt ook totaal in scène gezet te zijn. Het komt allemaal nogal nep over, en Jutta doet haar best om de show mee te spelen.

Wat is er precies aan de hand tussen Jutta en Jake? Is alles wat we zien echt of is het allemaal een toneelstukje voor de camera? Het blijft een mysterie, maar één ding is zeker: deze twee weten wel hoe ze de aandacht op zichzelf moeten vestigen.

Bekijk hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eigenlijk vind ik ze wel leuk samen

ik ook.

Dat is niet zo vreemd als je met die idioot omgaat, raak je vanzelf van het padje.

Gaat ze nog wel schaatsen ?