Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol maakt doodsmak tijdens uitlaten van haar hondjes


Linda de Mol, de koningin van de showbizz, blijft ons verbazen met haar spraakmakende verschijningen. Na anderhalf jaar na de onthulling van haar breuk met Jeroen Rietbergen, was Linda afgelopen weekend aanwezig bij het prestigieuze BN’er-feestje Amsterdam Diner, als de gast van niemand minder dan prinses Mabel. Maar dat was niet het enige dat de tongen losmaakte…

Volgens een insider, Story-journalist Matthijs Albers, heeft Linda tijdens het evenement iedereen verrast door geen handen te schudden. “Ze weigerde letterlijk om Story de hand te schudden vanwege bepaalde omstandigheden,” onthult hij exclusief in het nieuwste nummer van het spraakmakende roddelblad.

Maar wat was de reden achter deze opmerkelijke actie? Linda komt met een verklaring: “Sorry, maar ik kan op dit moment geen hand geven. Ik heb namelijk last van mijn pols,” vertelt de presentatrice. “Mijn pols is gekneusd doordat mijn twee kleine hondjes tijdens het uitlaten zo hard aan de riem trokken dat ik een flinke ruk voelde en nu gekneusd ben.”

Laten we eerlijk zijn, wie had gedacht dat deze kleine viervoeters voor zo’n grote commotie zouden zorgen? Sommige critici grappen dat Jeroen nu de hondjes uitlaat, aangezien hij toch al bekend staat als een grote kneus. Maar laten we niet te snel oordelen.

Volgens de Story-journalist zal Linda nog enkele weken moeten herstellen voordat ze weer handen kan schudden. Een gekneusde pols ontstaat wanneer de zachte weefsels in de hand, zoals spieren, pezen en bloedvaten, beschadigd raken zonder dat er sprake is van een botbreuk. Het is zeker mogelijk dat een onverwachte ruk aan de riem tijdens het uitlaten van de hondjes tot zo’n blessure kan leiden.

Een aantal mensen vroeg zich af of Linda wel de waarheid verteld over dat haar honden haar polsblessure hebben veroorzaakt en niet Jeroen Rietbergen in een ruzie.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Valt nogal mee die doodsmak, als ze gewoon met Mabel naar een feestje kan gaan, met het excuus mijn pols doet zeer, dus kan geen hand geven.

kneuzen = verpletteren, fijnstampen, blutsen, bont en blauw slaan, de kop indrukken, toetakelen, beuken, slaan, ranselen

Dus kan alleen sprake zijn van rekken, een beetje dan …
Mevrouw denkt dat blauwe bloed door haar aderen stroomt.

Waarschijnlijk een tikkie gehad van Vieze Jeroentje πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ moet ze maar luisteren. Eigen schuld dikke bult.