Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Loretta Schrijver werd vernederd door Matthijs van Nieuwkerk


Het lijkt erop dat Loretta Schrijver geen fan is van Matthijs van Nieuwkerk en zijn voormalige hoofdredacteur Dieuwke Wynia. In een schokkende onthulling heeft Loretta bekendgemaakt dat ze in het verleden een boze brief aan hen heeft geschreven, maar nooit een antwoord heeft ontvangen. “Ik kreeg alleen een stompzinnige reactie van Dieuwke, in twee regels”, aldus Loretta. in een interview met  Nouveau.

De presentatrice voelde zich voortdurend vernederd in het tv-programma De Wereld Draait Door. Ze werd belachelijk gemaakt en haar imago werd bewust verdraaid. Loretta beschrijft hoe dit samenviel met de opkomst van internetfora, waar mensen vrijelijk hun meningen konden delen. Ze kon het niet laten om alle negatieve berichten over haar te lezen, ondanks waarschuwingen van haar omgeving.

Uiteindelijk besloot Loretta om actie te ondernemen en een brief te schrijven naar Matthijs en Dieuwke, waarin ze uitlegde hoe ze geframed werd. Helaas bleef een reactie van Matthijs uit, en de enige respons die ze ontving was een teleurstellende en kortzichtige reactie van Dieuwke. Loretta is teleurgesteld en betreurt het dat haar inspanningen niet serieus werden genomen.

Wat is er echt gebeurd achter de schermen van De Wereld Draait Door? Waarom heeft Matthijs nooit gereageerd op de smeekbede van Loretta? Blijven er geheimen verborgen in de gangen van de televisiewereld? We zullen deze zaak nauwlettend blijven volgen en je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties