Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg in tranen nadat haar huis is verwoest


Gisteravond kwam Monique Westenberg thuis van een avondje uit en trof tot haar grote schrik een complete ravage aan in haar huis. Haar twee honden waren alleen thuis en hadden het hele huis verwoest. Monique deelt haar emoties op Instagram: “Ik kan wel janken als ik dit zie…zo kom ik thuis…en dan dit!”

De honden van Monique hadden de kussens in de woonkamer kapot gebeten en de vulling eruit gehaald. Het huis was veranderd in een grote ravage. Maar ondanks de enorme puinhoop kan Monique haar twee harige vriendjes niet boos worden: “Boos worden kan ik niet. Ik ben zo blij met deze twee! Krijg hier oneindig veel liefde van.”

Het lijkt erop dat de honden een groot feest hebben gevierd terwijl Monique weg was. “Ze denken zeker ‘Jij lang weg, wij fissa!'” grapt Monique. Hopelijk hebben de honden hun lesje geleerd en zullen ze voortaan netjes thuis blijven als Monique de deur uitgaat.

Bekijk hieronder de video die Monique deelde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mensen, let op:

WERELDNIEUWS!!!!!!!!!!!!!!!!!

En dan kun je niet boos worden, spoor je wel helemaal? Tijd dat je de honden of opvoedt, of in een bench doet als je weg bent.

Heb je weer even aandacht nodig Monique?
Moet je die honden niet alleen in de woonkamer laten,maar doe ze in een ruimte waar ze niets stuk kunnen maken en doe de deur dan op slot.Laat ze ook niet te lang alleen

Hallo wees niet naïef, ze wil gewoon nieuwe spoelen, ze heeft met de honden afgesproken om alles stuk te maken zodat ze voor de nieuwe spoelen kan bij Andre bedelen. 😉

Betekent gewoon dat de honden zich vervelen zij als hondenliefhebster moet dat toch weten of konden de honden de lucht van Andre niet meer luchten.

Nou als mijn hond dat zou doen als ik niet thuis was, zou ik echt wel boos worden. Ik hou zielsveel van haar. Maar ze hoeft niet mijn huis te slopen als ik weg ben. En ik zou bij mezelf te raden gaan waarom ze dan iets zou slopen. Heb ik haar niet goed genoeg uitgelaten voordat ik ging? Heeft ze geen speelgoed waar ze mee kan spelen? En wat kan ik doen om het de volgende keer te voorkomen. Maar mijn hond sloopt gelukkig mijn huis niet als ik weg ben.

Zij moest zeker even de aandacht van haar wekelijkse verwenbeurt (op maandag) afleiden!!

Als ze stopt met filmen en ophoudt met haar kwijlerige manier van praten, krijgen die honden natuurlijk een rot schop.