Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leroy verlaat Maxime Meiland voor een kerel net als Martien


Het lijkt erop dat de Meilandjes geen geheimen meer voor ons hebben! De biografie van Maxime is uit en er staan behoorlijk opvallende uitspraken in. Zo vertelt ze dat ze meerdere keren aan haar vriend Leroy heeft gevraagd of hij niet op mannen valt. Waarom? ,,Ik wil niet dezelfde fout maken als mijn vader”, aldus Maxime.

En die angst komt niet zomaar uit de lucht vallen. Erica heeft eerder aan tafel bij Jinek onthuld dat ze zelfs heeft nagedacht over het vermoorden van Martien toen hij uit de kast kwam. ,,Ik dacht: ik wil dit probleem oplossen. Hoe kom ik er vanaf?”, zei ze. Erica was zelfs al bezig om een vuurwapen te regelen! Gelukkig heeft ze haar plan nooit uitgevoerd en zijn ze nu weer gelukkig samen.

Het verdriet dat deze periode met zich meebracht, heeft natuurlijk ook effect gehad op de kinderen. Maxime is vastbesloten om niet dezelfde fout te maken en heeft Leroy in het begin van hun relatie meerdere keren gevraagd of hij op mannen valt. ,,Zij heeft heel vaak gezegd: Ben je niet homo? Want zij wilde niet dezelfde fout maken als haar vader”, aldus Aran Bade in RTL Boulevard. Gelukkig heeft Leroy het meerdere keren bevestigd: hij is niet homo.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

1 APRIL !!!!!

Leroy is idd wel wat verwijfd met zijn vrouwelijke trekjes, zij is meer het mannetje als hij.
Ook zei hij nog nooit verliefd te zijn geweest voor Maxime. Best apart als je al in de 20 bent. Misschien nooit eerder op een vrouw verliefd geweest?
Heel benieuwd wat de toekomst brengt..😉

Gelul in de ruimte en als het zo is
Dan is het hun zaak.wat een verhalen.