Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland haalt keihard uit naar Badr Hari


Kickbokser Badr Hari krijgt een flinke veeg uit de pan van Maxime Meiland. De diva die in een miljoenenvilla woont en laatst nog klaagde over het feit dat de boodschappen zo duur zijn en ze de schoonmaakster de deur uit moest doen, omdat ze anders de kosten niet meer kan betalen. Maxime is er niet vies van om uit te halen naar haar collega’s.

Eerder noemde zei ze al dat ze Waylon niet moest en dat ze hem een pipo vindt. Maar dit keer is Badr Hari dus aan de beurt. In haar boek laat Maxime weten dat ze Badr Hari een vreselijk figuur, een kwal en haantje de voorste vindt. Ze zegt dat als je aan Badr denkt dan denk je meteen ‘gadver’.

Dus wij dachten dat Maxime wellicht een aanvaring met Badr had gehad of dat een ontmoeting tussen hun wellicht niet zo soepel verliep. Maar niets van dit, want Maxime laat weten Badr nog nooit ontmoet te hebben. Maar ze heeft dus wel al haar ongezouten mening klaar en schrijft dit dan ook op in haar boek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Badr heeft n foute uitstraling en was vaak verkeerd in t nieuws, niét verwonderlijk dat hij afkeer oogst.

die trut van meiland heeft op iedereen wat te zeiken het is een smerige verwaande trut die nog nooit wat gepresteerd heeft alles is een flop

Wanneer je iemand niet persoonlijk kent moet je niet iemand beoordelen of veroordelen. Je kent hem enkel van zien op de tv en de geruchten mijn vriend zal hij ook nooit worden maar ik laat wel mensen in hun waarde jij bent ook niet perfect juffrouw

Zo (zogenaamd) dat ze zo normaal waren zo verwaand en arrogant zijn ze nu geworden nu dat hele familie ook tot BN’ers horen.
En het zal me niet verbazen dat zij hem wel kent en hij haar helemaal niet!!!

Wel commentaar hebben op andere, maar zodra andere commentaar op de familie Meiland heeft. Dan komt de vraag, waar baseren ze dat op?

Ze moet haar boek toch ergens mee vullen, anders zouden het allemaal witte pagina ‘ s worden !!!

Belachelijk laat je alleen uit over mensen die je wel kent. Je kent die lui niet eens roddelaar. Je bebt net als je pa&ma. Bah!

Zij (alcoholiste die d’r eigen kind d’r vader ontneemt en laat geloven dat stiefpa echte pa is) die alom bewezen zonder haar papa niks nada niente interessant is. (Kijk naar dat baby programma met dr zus)
Denkt nu dat ze meer fans gaat krijgen door BNers die zowaar wèl ergens talent in hebben af te gaan lopen zeiken??
Laat dat mormel eerst naar zichzelf kijken. Vuile alcoholist.

Heeft deze dame de laatste tijd wel eens in de spiegel gekeken? Over verwaand zijn gesproken.