Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Doodzieke Johan Derksen laat niks meer van zich horen en rookt niet meer


Eergisteren werd duidelijk dat Johan Derksen niet aanwezig was in de uitzending van de talkshow Vandaag Inside. Volgens Wilfred Genee was Johan ziek. René van der Gijp zei echt dat Johan doodziek was en er heel grauw en slecht uitzag. René heeft zijn collega nog nooit zo ziek gezien.

Maar gisteren was Johan er nog steeds niet. Eus viel in op de plek van Johan. René en Wilfred lieten weten dat ze Johan niet meer te pakken kregen nadat ze hem hadden proberen te bellen.

René zei wel dat hij weet dat Johan gestopt is met sigaren roken. Nou dat moet Johan echt goed ziek zijn wil Johan zijn geliefde sigaartje laten liggen.

Volgens René en Wilfred zou Johan een flinke griep te pakken hebben, maar wij horen ook dat hij corona heeft opgelopen. In ieder geval zullen we Johan ook de komende week nog niet zien zitten bij Vandaag Inside.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

JAMMER ZEG EN VOOR HEM HÉÉL ERG VERVELEND !!! HÉÉL VÉÉL BETERSCHAP JOHAN, KOM SNEL WEER TERUG WANT WE MISSEN JE !!! 🙋‍♀️🥰😘

Nou ik mis hem niet, die blaaskaak.
Hij is ziek ,niet op sterven na dood.
Dat vind hij wel leuk dat hij gemist word, de narcist.

Nu Van der gijp nog opzouten zijn we van die narcisten af toch belachelijk wat ze krijgen voor dat slape gelul en wij maar inleveren terwijl hun ruim een miljoen per jaar krijgen echt triest dat sbs er alles voor over heeft terwijl er tegenwoordig ruim 2 miljoen mensen in armoede leven en hun maar lekker poppie joppie doen op tv en mensen belachelijk maken

Moest er nooit iets van hebben, maar kijk het nu regelmatig. Johan is recht voor zijn raap, maar weer echt wel waar hij het over heeft. Hoop dat hij snel weer opgeknapt is.

Ik wens Johan heel veel Beterschap!!