Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Oudste kids Andre Hazes senior gaan Rachel ook kapot maken


Vorige week lekte het testament uit van Andre Hazes senior en dat zorgde voor een ware shock. Want hieruit bleek dat Rachel Hazes de hele boel bij elkaar gelogen heeft en nooit recht had op de erfenis. Andre Hazes senior had zijn erfenis namelijk achter gelaten aan zijn kinderen en Rachel uitgesloten.

Roxeanne Hazes had het lef om haar moeder voor de rechter te dagen voor meer duidelijkheid en kreeg van de rechter gelijk dat Rachel alle papieren moet laten zien aan Roxeanne. Hierna kan Roxeanne een bodemprocedure starten en dan haar deel van de erfenis opeisen. Andre Hazes junior lijkt ook volledig achter zijn zus te staan en de claim op de erfenis.

Maar Andre Hazes junior is niet de enige, want ook Melvin en Nathalie de oudste kids van Andre Hazes senior lijken zich bedonderd te voelen door Rachel laat de Telegraaf weten.

De Telegraaf een insider gesproken die dichtbij de kids staat. Deze zegt er het volgende over.

“Twee dagen na de crematie van André, in oktober 2004, werden Nathalie en Melvin uitgenodigd door een man die zichzelf toen betitelde als ‘executeur testamentair’. Die vertelde hen dat Rachel zo snel mogelijk door wilde met haar leven en hun daarom een ‘goed voorstel’ deed om tussen hen de zaken meteen goed te regelen.” 

“Het gaat ineens over veel meer rekeningen en nog een huis. Er was dus veel meer geld dan zij op dat moment te horen hadden kregen. Er werd ook voorgespiegeld dat in de toekomst weinig royalty’s te verwachten waren uit plateninkomsten en rechten, omdat cd’s nog nauwelijks werden verkocht.”

Melvin en Nathalie zijn dus ook bedonderd door Rachel en zullen ook hun recht halen als Roxeanne gelijk krijgt in de bodemprocedure.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

MOOI ZO!!! AANPAKKEN DAT SMERIGE SECREET!!!!!

Hoor jij bij organisatie het vergeten kind d?

Jammer dat de 2oudste dat niet eerder hebben gedaan,ze zijn zo ontzettend slecht behandeld en weggegooid door madam rachel.wat n slecht mens

Yeahaaaaa..slopen die heks!!!!
😆🙄

Ze is nog erger dan ik (en vele met mij) dacht. Wat is zij in en in slecht!!!!!

Mooi zo, dat had al jaren geleden moeten gebeuren, zelfs toen die ouwe nog leefde.

Top, slopen die valse heks Van Galen!🤯

Ik vind het heel goed wat de oudste kinderen doen. Ik hoop dat het alle kinderen lukt om te krijgen waar ze RECHT op hebben.

roggel is zo gemeen als raten kruit