Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon verraadt geheim: ‘John de Mol wist van fraude en wangedrag bij The Voice’


John-de-Mol

De schandalen rondom ‘The Voice of Holland’ krijgen een nieuw hoofdstuk door recente onthullingen van Yvonne Coldeweijer. Yvonne zegt deze informatie te hebben verkregen in een gesprek met zanger en voormalig coach Waylon.

In januari 2022 werd ‘The Voice of Holland’ abrupt van de televisie gehaald na ernstige beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik wat leidde tot een breed scala aan reacties en onderzoeken. Niet lang na de schorsing erkende bandleider Jeroen Rietbergen destijds de zwager van John de Mol zijn betrokkenheid bij dergelijk gedrag. Ook werd bekend dat Ali B en Marco Borsato werden onderzocht voor ernstige beschuldigingen waarbij Ali B vervolgd zou worden voor verkrachting en de zaak tegen Borsato werd geseponeerd.

Midden in deze mediastorm heeft Yvonne Coldeweijer nu een bom gedropt. In een recent telefoongesprek met Waylon heeft deze onthuld dat niet alleen was ‘The Voice’ mogelijk doorgestoken kaart, maar ook dat John de Mol volgens hem wel degelijk op de hoogte was van de onfrisse praktijken binnen zijn show. Deze uitspraak van Waylon kan mogelijk leiden tot hernieuwde aandacht voor de al lang bestaande beschuldigingen en wellicht zelfs tot het heropenen van het onderzoek.

De Mol heeft consistent alle betrokkenheid bij de misstanden ontkend ook in een uitgebreid interview met Tim Hofman voor de onthullende documentaire ‘BOOS: This is The Voice’. Zijn verdediging en de bedrijfscultuur van Talpa Media kwamen echter onder zware kritiek te staan.

Deze nieuwe informatie kan potentieel verstrekkende gevolgen hebben voor alle betrokkenen. Als Waylon’s beweringen standhouden zou dit niet alleen de reputatie van John de Mol verder kunnen schaden, maar ook leiden tot een nieuwe golf van onderzoek en juridische gevolgen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Joh alsof Wij dat niet wisten. Hij weet ook dat Marco B. een pervert is.

Als hij dit al wist dan is hij net zo schuldig en moet ook gestraft worden net als de dader !!!

Alsof iemand gelooft dat John de Mol van niets wist, die zit overal met zijn neus bovenop.

Het gaat die types allemaal om geld.๐Ÿ™„๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜œ Principes zetten ze daarvoor zo overboord. Je ziet het aan zussie Linda en vieze Jeroentje, gewoon kop in het zand steken & lekker doorleven.
Als ze maar niet in haar uppie is.