Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Crisis voor Anouk: Hele band stapt op na heftige ruzie


anouk

Het is weer zover: Anouk, de rockdiva van Nederland heeft zichzelf middenin een heftige controverse geplaatst na een scherp conflict met rapper Ronnie Flex. De ruzie die uitmondde in openbare beledigingen en een disstrack, heeft de gemoederen hoog doen oplopen in de Nederlandse muziekindustrie.

Ronnie Flex heeft recentelijk zijn frustraties over Anouk geuit in een van zijn nummers, waarbij hij niet terughoudend was in zijn woordkeuze: “Je bent een hele bitch n****, waarom lijk je op Anouk. In deze tijd van de maand zit je panty vol met bloed.” Deze provocerende tekst heeft duidelijk kwaad bloed gezet bij Anouk, die niet lang op zich liet wachten met een reactie. Op Instagram vuurde zij terug met: “Happy Kings Day little cryin’ broke bitch n****. Greetings from your old happy rich bitch n****.” Deze uitwisseling heeft niet alleen voor opschudding gezorgd, maar leidt nu ook tot serieuze repercussies voor Anouk.

De backlash is significant: Anouk wordt momenteel door velen in de muziekindustrie gecanceld en het voorprogramma van haar aanstaande concerten op 31 mei en 1 juni heeft zich teruggetrokken. Maar het drama stopt daar niet. Aafke Romeijn, muzikant en journaliste, heeft op Threads extra ‘juice’ gedeeld over Anouk’s verleden en huidige situatie. Volgens Romeijn heeft Anouk in het verleden demo’s opgevraagd van aanstormende Nederlandse artiesten om vervolgens hun werk te kopiëren en slechts een fractie van de credits aan te bieden.

Daarnaast lijkt het erop dat Anouk’s bandleden hun samenwerking met de zangeres hebben beëindigd. “Rumour has it dat haar hele band is opgestapt,” schrijft Romeijn. Ze voegt toe: “Omg guys ik hoor net de ergste juice over Anouk van collega’s in de muziekbiz en ik mag niks zeggen maar ik ONTPLOFFF!”

Met al deze ophef rijst de vraag of de aankomende shows van Anouk überhaupt nog doorgaan. De situatie rondom de zangeres is gespannen en de toekomst van haar carrière lijkt onzekerder dan ooit. Zal Anouk in staat zijn deze storm te doorstaan, of is dit het begin van een abrupt einde van haar muzikale loopbaan?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pfff kunnen die gangsta niet in Nederlandse taal communicatie doen.