Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes gaat ook achter de erfenis aan, Rachel is de ontplofte kroket


Vorige week lekte het testament uit van Andre Hazes senior en dat zorgde voor een ware shock. Want hieruit bleek dat Rachel Hazes de hele boel bij elkaar gelogen heeft en nooit recht had op de erfenis. Andre Hazes senior had zijn erfenis namelijk achter gelaten aan zijn kinderen en Rachel uitgesloten.

Het lijkt er dan ook op dat Roxeanne Hazes gelijk zal krijgen in de rechtszaak tegen haar moeder en dat Rachel alle inkomsten moet terugbetalen aan haar dochter. Dan zal binnenkort Rachel werd failliet verklaart worden.

Hoewel Andre Hazes junior zich altijd afzijdig hield van deze zaak lijkt daar nu verandering in te komen. Eerder liet Andre nog aan RTL Boulevard weten dat hij helemaal geen geld wil en werkt voor zijn eigen centjes.

Andre zei toen het volgende:

,,Ik bemoei me er bewust niet mee. Ik werk voor mijn eigen centjes en daar ben ik hartstikke trots op en ik heb nog nooit aan zoiets gedacht als een erfenis, dus ik wil me daar gewoon echt lekker buiten laten het liefst.”

Maar Weekblad Privé heeft een bron gesproken die beweert dat Andre nu ook achter de erfenis aan gaat. Deze bron zegt het volgende er over in de Privé.

,,Natuurlijk weet hij dat het niet klopt wat zijn moeder heeft uitgehaald. André vindt het een moeilijke situatie. Hij heeft niet voor niets gebroken met zijn moeder.”

De bron beweert dat Andre zijn zus heeft gesproken over deze zaak en dat er een verzoening tussen hem en zijn zus zit aan te komen.

,,Er zijn ook zeker gesprekken over geweest tussen Rox en haar broer. De kans is groot dat hij uiteindelijk weer volop achter zijn zus staat. Ook omdat de relatie tussen André en Monique weer helemaal goed is, zal dit niet lang meer duren. De band tussen Monique en haar schoonzus is altijd goed gebleven, ondanks de strubbelingen van het stel.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel gemakkelijk van Dre, zijn zus de kastanjes uit het vuur laten halen en dan bij haar mooi weer gaan spelen. 🤬
Mocht ik Roxeanne zijn dan zou ik zeggen: bekijk het maar jij hebt me steeds opnieuw laten vallen en zoek het nu maar mooi alleen uit🤨

Je zus de kastanjes uit het vuur laten halen?!!, zo werkt het niet hoor! Je kan niet zeggen, bekijk het maar broer, je krijgt niks. Of een kind nu wel of niet een rechtszaak aanspant, hun rechten zijn en blijven gelijk als het een erfenis betreft.

Dat dacht ik wel ja.

Rox mag de hete kastanjes uit het vuur halen en Monique zorgt ervoor dat ze weer om de nek van Roxeanne gezien wordt: die ziet de knaken alweer binnenstromen.

Roxeanne mag oppassen met deze twee labielen; nog niet zo heel lang geleden kon gans ’t land lezen hoe André zijn moeder bijstond toen zij Rox uitmaakte voor een jong meisje met teveel fantasie.
En de vieze praatjes die daarna over haar rondgestrooid werden via Den Aantrekker en ene Jopie.

NOOIT heeft hij ook maar één keer zijn zus verdedigd. NOOIT!
Onthou dat goed, Rox.

Verdiende hij niet zijn eigen centen en had hij niks te maken met de erfenis? riep hij stoer na zijn jankverhaal bij Jinek.
Als ie ballen heeft houdt ie zich bij zijn eigen woorden maar deze kwal heeft geen ballen, die likt zich snel weer bij de sterkste in.

Wedden dat hij weer de slachtofferkaart gaat trekken? De pisvlek!🤮

Dre huilt met de wolf die in het bos zit. En hij waait met alle winden mee.
Geld stinkt niet zie je wel, hij had het toch niet nodig.
De ene keer is het weer goed met Rachel, en dan weer met Rox.
Net zoals hij met Monique omgaat, wel niet wel niet.
Het is altijd afwachten met die familie.

Je zou toch zo’n familie hebben …🥴😵‍💫😲

Die slapjanus gaat zich er echt niet mee bemoeien. Zijn altijd zijn vrienden, familie of partner die alle kastanjes voor lullo uit het vuur halen.🤮 Hij durft nooit eens de confrontatie aan te gaan.

Het zijn alle drie hele zielige figuren die ernstig profiteren van de roem van hun man/ vader. Voor de rest kunnen ze niets meer dan andere gewone burgers maar vinden zichzelf erg tof, interessant en geweldig. Ik niet. Ik vind het meer een gebrek aan zelfreflectie.
Trouwens, de ouwe Andre was altijd dronken en beneveld en niet erg gezellig voor zijn omgeving.