Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Bizar verhaal over wat Rachel Hazes haar zoon liet doen


Vorige week lekte het testament uit van Andre Hazes senior en dat zorgde voor een ware shock. Want hieruit bleek dat Rachel Hazes de hele boel bij elkaar gelogen heeft en nooit recht had op de erfenis. Andre Hazes senior had zijn erfenis namelijk achter gelaten aan zijn kinderen en Rachel uitgesloten.

Het lijkt er dan ook op dat Roxeanne Hazes gelijk zal krijgen in de rechtszaak tegen haar moeder en dat Rachel alle inkomsten moet terugbetalen aan haar dochter. Dan zal binnenkort Rachel werd failliet verklaart worden.

We weten dus dat Rachel heel sluw is en zelfs haar kinderen gebruikt om aan centen te komen, maar Yvonne Coldeweijer komt met nog een bizar verhaal omtrent Rachel.

Ja de vader van Rachel heeft namelijk jaren het horloge van Andre Hazes senior gedragen toen hij overleden was. Blijkbaar had Rachel hem dat gegeven. Toen Andre Hazes junior daar achter kwam wilde hij het graag hebben als aandenken aan zijn vader. Maar Jan wat Andre Hazes junior zijn opa was wilde het alleen gegeven als Andre Hazes junior het zou overkopen.

Andre Hazes junior moest dus een dierbaar erfstuk terugkopen van zijn opa welke Rachel zomaar zonder toestemming had weggeven aan haar vader.

Andre Hazes junior heeft dit uiteindelijk gedaan omdat het horloge hem dierbaar was, maar nam het zijn opa en moeder niet in dank af.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Opa had gelijk, het horloge is aan hem gegeven. Hoezo aan dat verwende rotjong weggeven? 😡

Wat een gestoorde achterlijke familie … elk huisje heeft zijn kruisje maar deze familie daar zitten toch heel wat steken bij los. Dat horloge geef je dan toch terug aan je kleinzoon !!! Echt die lui sporen niet !!!

Het was in de eerste plaats niet aan haar om te beslissen aan wie ze de spullen van die Ouwe zou geven en haar vader is dus net zo erg, om te zeggen je mag het terugkopen. Wat een ongelofelijk zooitje is die familie van Galen.

Heel die familie is een graai zooitje.Schande van een opa om geld van zijn kleinzoon te verlangen.Het gaat om iets wat van André’s vader was.
Rachel heeft dus een aardje naar haar vaartje

Humor van opa!!! Laat dat vervelend over het paar getilde jochie maar goed werken voor een cadeautje.
Ettertje moet niet denken dat ie alles zomaar krijgt.

Zij had t recht niet om het te geven en die ouwe van haar had t niet moeten aannemen!!

En die andere kindenderen van andre hazes die ze dan zonder reden heeft onterft die krijgen dan ook nog een gedeelte van sr ga ik vanuit

Dat zal wel in t testament gestaan hebben die hebben hun kindsdeel gekregen .. Heb respect voor Melvin die het aan een goed doel heeft geschonken.