Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex van Johnny de Mol komt met nieuwe schokkende onthullingen


Shima Kaes de ex van Johnny de Mol beschuldigde hem van zware mishandeling. Shima deed aangifte en in die aangifte stond onder meer dat Johnny haar geschopt, geslagen met zijn vuisten en haar zelfs gewurgd zou hebben. Er zitten foto’s in het dossier van de verwondingen, doktersverklaringen en er zijn zelfs getuigen. Daarnaast is er ook een geluidsopname waarop Johnny alles bekent aan Shima.

Maar het openbaar ministerie seponeerde de zaak wegens gebrek aan bewijs en volgens het openbaar ministerie kloppen er ook dingen niet in het bewijs wat aangeleverd werd door Shima. Onder andere de foto’s van de verwonderingen zouden niet te passen bij het tijdstip van de mishandeling. Ook de doktersverklaringen zouden vreemd zijn.

Nu is Shima woest en heeft ze samen met haar advocaat een artikel 12 procedure gestart. Hiermee wil ze het openbaar ministerie dwingen om als nog tot veroordeling over te gaan om een rechter een oordeel te laten vellen over deze zaak.

Maar Shima lijkt ook te dreigen dat ze al het bewijs wat nog niet openbaar is openbaar zal maken. Zo wil ze Johnny zijn imago waarschijnlijk nog meer schade als ze haar gelijk niet bij de rechter kan halen. Op haar Instagram account plaatst ze namelijk nogal wraakzuchtige teksten.

 “MISBRUIK VAN MACHT KOMT NIET ALS EEN VERRASSING. Er is geen grotere bedreiging voor de beschaving dan een regering van incompetente, corrupte of gemene mannen.”

 “De pil die iedereen wil, maar niet lijkt te kunnen slikken. Gerechtigheid. Geef nooit op. Nooit.”

Het lijkt er dus op dat Shima zich hier niet bij gaat neerleggen en een lange strijd met Johnny gaat voeren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die shima weet ook niet van ophouden.Ze is gewoon aandachtsgek.

Die griet is niet te vertrouwen, zelfs haar advocaat is corrupt.
Toen ze geen geld los kreeg bij de Mol , diende ze een klacht vanwege mishandeling.
En dat pas zeven jaar later, dat klopt toch niet.
Johnny gaf ook toe dat die relatie explosief was van beide kanten.
Hij heeft vele vriendinnen gehad, maar nooit iets gehoord van agressie, alleen met haar.
Nou hij vrijgesproken is vanwege te weinig bewijs, en hij na lange tijd weer op tv is, laat ze zich weer horen, de golddigger.
Geef hem groot gelijk dat hij zijn zieke zus belangrijker vind.
Veel sterkte voor Johnny en de familie Albertie.

Het zijn stalkers als zij niet haar gelijk kan krijgen,of hij moet geld betalen om er van af te komen.Dingen van 7 jaar geleden is te gek voor woorden.Zelfs de Advokaat van haar laat zich voor haar karretje spannen.Lekker dood laten bloede n de recht bank heeft genoeg zaken op de e plank liggen dan dit flut verhaal

Mevrouw wanneer iis het genoeg met de aanteiging die U doet tegeover Jonny de Mol ,acepteer de nederlaag en ga veder met U leven

shima snuift teveel
knettergek dat wijf

Zij is een geldwolf & psychisch gestoord.😛🥴🤮
Iemand moedwillig kapot maken.
Johnny moet haar aanklagen! Zij gooit alle privacy gevoelige informatie op straat.
Dat is not done! Grote geldboete eisen van dat gewetenloze gedrocht.👊

Dat mens is echt niet meer geloofwaardig.

Deze wraakzuchtige stalkende gek moeten ze opsluiten on het gekkenhuis.

Sommige meisjes, vrouwen, halen het bloed onder de nagels vandaan. Wat heeft zij gedaan totdat het tot die uitbarsting kwam. Blijf dan maar altijd rustig, knap hoor als je dat kunt. Hoe lang speelde dat al.
Psychische mishandeling vind ik persoonlijk erger dan fysieke mishandeling. Van het fysieke genees je maar de geestelijke mishandeling blijft jaren hangen en komt ook weer terug.
En wat heeft het in gods naam te maken met zijn beroep.
Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal fouten waar we het liever niet over hebben. Veeg maar eens voor je eigen deur daar ligt genoeg shit.

Dat dit allemaal maar mag zonder dat er een straf en boete op staat ! Ze maakt gewoon een leven kapot met haar beschuldigingen. Die jongen/man is helemaal kapot gemaakt. Opsluiten dat mens en de sleutel weg gooien.