Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes heeft nieuw pressiemiddel om Andre in het gareel te houden


De soap rond Rachel Hazes wordt bijna lachwekkend. Deze vrouw is een complete narcist en zelfs haar eigen kinderen moeten niks meer van haar hebben. Maar Rachel doet allemaal of de schuld niet bij haar ligt.

Laatst stond Rachel nog tegenover Yvonne Coldeweijer in de rechtszaal. Volgens Rachel is het namelijk niet waar dat zij de persoonlijke brief van Andre Hazes aan Yvonne heeft gelekt. Rachel wil haar gelijk halen bij de rechter, maar dat was nog niet alles want Rachel had nog een tweede eis. Dat was namelijk dat ze wil dat Yvonne stopt om haar een gecremeerde kroket te noemen. Dat een rechter zich daarover moet gaan buigen is te schandalig voor woorden.

Maar goed dat is niet de enige rechtszaak die Rachel staat te wachten. Ze heeft ook hoger beroep aangetekend tegen haar ex beste vriendin. Volgens Rachel heeft haar ex bestie nog een huurschuld bij haar openstaan. En Rachel wordt binnenkort ook voor de rechter gedaagd door haar eigen dochter Roxeanne. Volgens Roxeanne is haar moeder namelijk niet de rechtmatige eigenaar van de erfenis van Andre Hazes senior. Dat zijn namelijk zijn kinderen. Rachel zal al haar vermogen kunnen verliezen als ze die rechtszaak verliest.

Nu blijkt een insider ook nog te weten dat Rachel een pressiemiddel tegen bepaalde personen achter de hand heeft en dat ook tegen ze gebruikt. Het is namelijk haar langverwachte boek wat ze zou uitbrengen met de ‘waarheid’ over alles. Waarom het boek nog niet is uitgekomen is heel vreemd te noemen, want Rachel schreeuwt al jaren dat het boek eraan komt.

Maar wellicht is waarschuwen met een boek vol onthullingen al genoeg om sommige ‘mensen’ onder haar duim te houden en komt het boek er wellicht nooit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ze moeten roggel opruimen naar een GGZ instelling sturen met die dwaze een boek met leugens ze heeft geen vrienden met dat ballen gehakt gezicht

Nou dat ze het boek maar uit geeft dan.
Alle schandalen liggen al op straat.
Er kan nog wel meer vuile was bij.
Ze zal het geld hard nodig hebben ,als ze straks alles kwijt raakt.

Rachel Hazes is geen echte moeder ze zoek altijd de verzekerd aandacht met haar kinderen ik denk echt dat ze alles kwijt raakt als blijkt dat ze gescheide was van Andre nou dan maak ze er een eind aan denk ik om zo haar kinderopvang eren een schuld mee te geven voor hun hele leeftijd

Wat een vreselijk triest figuur is die Rachel toch, het zal je moeder maar wezen. Ik heb medelijden met haar kinderen.

Ik ben die HAZESKLIEK SPUUG EN SPUUGZAT !!! Elke dag weer dat gezeik, ik kan en wil die naam NOOIT MEER HOREN, ze komen mijn neus uit !!! NEGEER ZE AUB !!! Ze zijn allemaal mediagek … snap niet dat deze idioten alles maar dan ook alles in de media gooien, hun hele hebben én houden gooien ze te grabbel. WIE STOPT DEZE MEDIAZIEKE VERSLAAFDE MAFKETELS ??? !!!