Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Miljuschka loopt woest weg bij RTL Boulevard na belediging


Gisteren zat Miljuschka Witzenhausen bij RTL Boulevard om het te hebben over eten en koken wat ze wel vaker doet. Maar sinds kort is er een nieuwe muziek deskundige aangeschoven in RTL Boulevard genaamd Morad El Ouakili.

Gisteren barste de bom tussen Morad en Miljuschka nadat Morad hele foute opmerkingen had gemaakt over zangeres Shakira.

Shakira heeft namelijk een liedje uitgebracht waarin ze keihard uithaalt naar haar ex man Pique die vreemdging. Morad vindt dat vrouwen niet zulke wraak liedjes moeten maken en dat ze maar wat zachtere en liefdevollere liedjes moeten maken. Wraak liedjes moet je aan mannen overlaten, aldus Morad. Dit schoot bij Miljuschka totaal in het verkeerde keelgat.

Het gesprek tussen Morad en Miljuschka ging als volgt:

Morad:

“Ik vind het een beetje opmerkelijk, want Shakira had het er vorig jaar, toen ze scheidde van Pique, over dat ze hier absoluut niets over wilde zeggen.”

“Omdat ze ook nog twee kleine kinderen hebben rondlopen. Of hun privacy gerespecteerd kon worden. Een jaar later gooit ze dit en plein public op het internet met alle details erbij.”

“We zijn het vooral gewend van mannen. We hebben het over Eminem, Jay-Z, 50 Cent, Kanye West. Dan wordt het geaccepteerd”

Miljuschka:

“Dat is inderdaad wel iets om even aan te stippen. We zijn hier natuurlijk met een mannelijk publiek vandaag en we zijn nu helemaal verbouwereerd dat een vrouw dit doet…”

Daan Nieber:

“Allemaal? Ik ben helemaal niet verbouwereerd hoor!”

Morad:

“Het is wel een beetje raar, want we hebben het hier over een moeder met twee kinderen en ze moeten het samen nog wel doen, hè?”

Miljuschka:

“Ja, maar Kanye West heeft vier kinderen met Kim Kardashian. Ontslaat je dat als vader dan eerder dan als moeder? Ik zou er zelf sowieso geen woorden aan vuilmaken hoor.

Morad:

“Ik leerde Shakira kennen met Underneath Your Clothes bijvoorbeeld, wat een heel lief en poëtisch geschreven nummer is. En dan komt ze nu met een diss track. Ik vind dat nogal wat voor Shakira.”

Miljuschka:

“Ik vind het wel mooi om te zien dat Shakira na al die lieflijke liedjes en dat geberggeit met dat buikdansen eindelijk eens haar nagels uitslaat. Ik hou er wel van.”

Morad:

“Ik wil dat Shakira graag teruggaat naar de beginperiode van haar muziek. Lieve Spaanstalige nummers met een beetje dat tropische, exotische erin. Dat kan ik veel meer waarderen dan deze stoere, masculiene diss tracks. Dat past haar niet.”

Daan:

“Maar masculien… Dan zeg je tóch dat het eigenlijk alleen voorbehouden is aan mannen en dat vind ik toch best wel kwalijk dan.”

Miljuschka loopt hierna boos de studio uit:

“Ik ga even terug naar mijn enige recht, het aanrecht, die ga ik even zoeken.”

Ook veel kijkers ergen zich aan de opmerkingen van Morad. Op Twitter gaat het dan ook helemaal los met boze kijkers.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

die gozer is gek die moeten ze gelijk weg trappen die idioot

Ik geef haar groot gelijk.
Wie denkt hij dat hij is, vrouwen onderdrukken.
Het is 2023 geen 1950.
Je weet dan precies met wie je te maken hebt.
Heel goed van haar gezegd.

Idd een aparte opmerking van die gozer, maar…😳
Weglopen is heel onvolwassen & erg kinderachtig, belachelijk..als je het ergens niet mee eens bent, kan je het gewoon zeggen. Zij is zo bijdehand altijd & enige laffe wat ze doet is weglopen.
Slappeling.

Overdreven gedrag..laat iedereen gewoon zijn mening uiten.
Alles mag gezegd worden, ook al ben je het er zelf niet mee eens.
Zielig gedrag van die Miljuschka.

Ik vind moest echt zon betweter.hij houd van vrouwen die je voeten kussen..
Gelukkig hebben wij ons vrijheid als vrouw.
Hij past niet in dit pro