Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Emotionele Frans Bauer breekt en barst in tranen uit


Gisteren was Frans Bauer te zien als eregast in het EO-programma ‘De kist.’ In dit programma wordt gepraat over de dood en Frans werd zo emotioneel dat hij brak en begon te huilen.

Frans blikt terug op de dag dat zijn vrouw Mariska vorige jaar een herseninfarct kreeg.

Hij zegt er het volgende over:

“Ik denk: ze gaat dood. Dat dacht ik. Dat dacht ik echt. Dat is het enige wat ik niet aankan.”

Hierna breekt Frans en de presentator vraagt hoe het nu met Mariska gaat.

“Heel erg goed. Als je praat over het stukje ‘geloof’, ik bid eigenlijk nooit, maar sinds die dag wel. (…) Dat het goed mag gaan allemaal.”

“Je beseft op zo’n moment wel, als het echt dreigt fout te gaan, hoeveel je van iemand houdt”

Kort geleden liet Frans aan weekblad Story nog weten dat hij en zijn vrouw Mariska nog closer en hechter zijn geworden door wat er allemaal gebeurd is.

Frans zei toen in de Story het volgende:

‘Mijn vader is in de eerste week van januari 2015 overleden. Mariska kreeg in de eerste week van 2022 het infarct. Ik ben nog elke dag dankbaar dat we zo snel gehandeld hebben. De artsen en verpleegkundigen in het ziekenhuis waren geweldig. Maar het zet wel je wereld op zijn kop. Ons leven was zo vanzelfsprekend. Je staat er niet bij stil dat de ander iets kan overkomen. Ook omdat je jong bent. En gezond, denk je. Ik zei weleens: Ik kan niet zonder Mariska leven. Maar ik had het gevoel nog nooit ervaren. Begin dit jaar voelde ik wel hoe het zou zijn om haar te verliezen.’

‘We dachten altijd dat het niet kon, maar we zijn nog hechter geworden. Maris en ik zijn altijd een eenheid geweest. Sinds onze tienertijd zijn we samen, en de liefde is al die tijd blijven groeien. Maar er is een extra laag bijgekomen. Misschien ook wel omdat we nu voor haar mogen zorgen. Mariska was thuis altijd degene die voor iedereen klaarstond. Ze regelde alles. Nu wil ze nog steeds veel doen. Maar dan zijn wij er om haar af te remmen. Want we willen niet dat ze zichzelf voorbij loopt. En gelukkig luistert ze naar ons’

 

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gun ze alle geluk en gezondheid

Nou een vent om trots op te zijn, die klaar staat voor zijn vrouw, ook in moeilijke tijden.
Wist al dat Frans een familie man was, maar voor kan hij niet meer stuk.
Is een keer wat anders, als die vreemdgangers van bn ers.