Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Frans Duijts is woest en haalt snoeihard uit


Gisteren lieten we nog weten dat Frans Duijts is uitgeroepen op het nieuwjaarsfeest op vakbeurs Horecava tot nachtburgermeester van 2023. De nachtburgermeester is voor een jaar de ambassadeur voor het nachtleven.

Of Frans zo een goede ambassadeur is valt te betwijfelen, want laatst deed Frans nog een heftige onthulling. Hij zei namelijk dat hij alcohol verslaafd was en dat hij wel liters sterke drank achterover sloeg op een avond en zelfs soms dronken op het podium stond. Dat Frans dan deze titel en de bijbehorende functie accepteert is wel heel vreemd.

De vorige nachtburgermeester was Guido Weijers en daar haalt Frans in weekblad Story nu snoeihard naar uit.

Guido Weijers had in zijn oudejaarsconference prinses Amalia belachelijk gemaakt op haar gewicht.

Guido vertelde het volgende over Amalia in zijn oudejaarsconference:

Bij mij komt steeds vaker de vraag omhoog: zijn wij bijen? Wist je dat de nesten van bijen… Als de eitjes onbevrucht zijn, dan komen er mannetjes uit en als de celletjes bevrucht zijn, dan worden het vrouwtjes. Hè, de werksters of de koningin.”

“Maar er is maar één celletje dat uitgroeit tot koningin en dat is het celletje dat de eerste zes dagen het meest te eten krijgt. Dat wordt de koningin. Dat kun je bij Amalia ook nog wel een beetje zien.”

“Ik snap wel dat zij van de drie prinsesjes de koningin wordt, want zij heeft ook absoluut het grootste staatshoofd.”

“Maar eventjes mijn echte mening over Amalia: ik hoop heel erg dat het volkje zorgdraagt voor de koningin en dat de koningin niet bang hoeft te zijn voor het volkje.”

Dit is Frans die zelf ook een maatje meer is in het verkeerde keelgat geschoten. Frans zegt er in weekblad Story het volgende over.

“Nee. Als het op persoonlijk vlak aankomt, moet je elkaar met rust laten. Ze is nog maar 19. Daar moet je ver van weg blijven.”

Ook Catherine Keyl walgt van de grappen van Guido over Amalia. Zei zegt er in weekblad Story het volgende over.

“Grappen over gewicht kunnen niet en zeker niet over Amalia, die er niet eens op mag reageren”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Bolle Frans lift nu mee op de Woke–Express.
Jankzak probeert zo relevant te blijven want op muzikaal gebied is hij al lang uitgescheten. Niet dat het ooit van hoog niveau was overigens……..😝

Ik vind dat grappen over gewicht wèl kunnen. Het is nu eenmaal niet gezond om dik te zijn. Maar grappen over Amalia vind ik niet kunnen omdat ze er idd niet op kan en mag reageren. Ik vind Guido Weijers trouwens helemáál NIET leuk en zijn grappen ook niet!