Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes haalt snoeihard uit naar zijn moeder Rachel


Andre Hazes is sinds dat de persoonlijke brief van hem is uitgelekt helemaal klaar met zijn moeder. Yvonne Coldewijer ontving uit het niets een persoonlijk brief van 7 kantjes die bedoeld was voor Sarah van Soelen. Andre schreef die brief maanden geleden om uit te maken met Sarah van Soelen.

In die brief haalde Andre vooral uit naar Monique die volgens hem zijn leven had verpest. Toen de brief uitlekte ging het alweer heel goed tussen Andre en Monique. Iedereen wist dat die twee weer bij elkaar zouden komen en dat wilde Rachel koste wat kost voorkomen.

Nu haalt Andre snoeihard uit naar ze moeder op zijn Instagram account met de onderstaande foto. Andre laat namelijk een nieuwe tattoo zetten op zijn vingers. Het zou om een speciale datum gaan voor hem. Maar bij de foto plaats hij de volgende sarcastische opmerking.

De enige vrouw die mij nog pijn kan doen ….. (en dan de naam van de vrouw die de tattoo zet)

De sarcastische lading die deze opmerking heeft is volgens veel volgers bedoelt voor Rachel die Andre veel pijn heeft gedaan door zijn persoonlijke brief naar Yvonne Coldeweijer te lekken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

daar is ons beroepsslachtoffer weer.
zelf alweer vergeten hoe hij mensen als stront behandeld en schijt heeft aan hun pijn
net zoals zn ouwe moer.
elk woord uit dat achterbakse bekkie in totaal ongeloofwaardig te noemen

Compleet dat met de Haasjes. Is dit media, ruig joh. Walgelijk dat gezin.