Het laatste showbizz nieuws

Glennis Grace, Shownieuws

Opnieuw enorm drama voor Glennis Grace


Voor Glennis Grace was 2022 echt een verschrikkelijk jaar. Door de Jumbo rel waarbij ze het minderjarige personeel mishandelde belanden haar hele carrière in het slop.

Glennis werd uiteindelijk veroordeeld tot een taakstraf door de rechter. Ook haar zoon die eigenlijk de aanstichter van alles was, omdat hij liep te roken in de Jumbo en door het personeel werd aangesproken op zijn gedrag is ook veroordeeld door de rechter.

Alle optredens van Glennis werden gecanceld en ook de concerten van de Ladies of Soul werden afgelast. Glennis zal in 2022 echt bijna helemaal niets hebben verdiend. En de vraag is of ze nog een comeback kan maken in 2023 of dat ze wellicht toch echt moet gaan vakken vullen in de supermarkt om haar brood te verdienen.

Medium Liesbeth van Dijk liet in ieder geval in Shownieuws weten dat Glennis in 2023 het nog veel moeilijker gaat krijgen.

Liesbeth zegt er het volgende over:

“Glennis Grace… Ik voel echt dat er heel weinig gebeurt. Het is een beetje over. Helaas. Sommige mensen worden dingen vergeven, maar bij haar niet.”

“Er hangt iets om haar heen, waardoor mensen haar niet kunnen vergeven, dus haar carrière is inderdaad een beetje over. Sisters of Soul, ik zie het niet. Ze gaat ook naar achteren.”

En hoewel wij de toekomst zeker niet kunnen voorspellen hebben wij wel het gevoel dat Liesbeth gelijk heeft en dat Glennis het toch echt verpest heeft bij het grote publiek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach ja, eens gaan mensen te ver !!!

Maar goed ook toch wie denk ze nou wel wie ze is!!! gewoon nooit geen podium meer…ze is te weinig gestraft door de rechter dan maar zo 😂😂 arrogante schreeuwerd …