Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Amalia gespot in schandalige outfit


De Oranjes maken jaarlijks een kerstkaart waar ze met het hele gezin opstaan. Ook dit jaar is het weer zover. Maar er is kritiek en de kritiek is echt waanzin. Op de kerstfoto die gebruikt wordt voor de kerstkaart poseert prinses Amalia namelijk in een hele goedkope jurk van het merk Asos. Ook haar zusje Alexia heeft een budgetoutfit aan van de Zara.

Alleen de jongste  Ariane heeft een hele dure designerjurk aan van het Italiaanse modehuis Missoni. Nu vinden een hoop mensen dat Amalia die de troonopvolgster is er veel sjieker uit moet zien en niet in die goedkope meuk kan rondwandelen. Wij vinden deze kritiek nogal ver gaan en totaal nergens op slaan.

Hieronder de foto’s van de kerstkaart.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vind het wel de meeste tuttige jurk,die ze aan heeft

Maxima ziet er weer prachtig uit. Voor officiele foto ‘ s kan ze haar dochters toch adviseren ? Of is ze bang dat ze dan de mooiste niet meer is ?????

Dat gevoel heb ik ook altijd bij Maxima dat zij het middelpunt moet zijn en dat het om haar draait. En wat Amalia betreft als ze hadden gezegd die jurk heeft 4.000 euro gekost dan werd het prachtig gevonden. Het staat haar goed.

Wat een zeikers. Heeft ze een dure jurk aan is het niet goed, geven ze te veel geld uit.
Nu is het weer te goedkoop. Maak je druk over jezelf

Pastapipo

Ik ben het helemaal met u eens.
Als je niks positiefs te melden hebt, houd dan je mond!

Met andere woorden … zoek een leven mensen!

Tis ook nooit goed he, als ze een dure jurk had aangehad was daar wel weer commentaar op gekomen. Deze jurk, die ze met prinsjesdag droeg, leent zich er echt voor vaker gedragen te worden!