Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Acteur Victor Reinier ging vreemd met meerdere vrouwen


Volgens een spion van Yvonne Coldeweijer gaat acteur Victor Reinier die we allemaal kennen van de hitserie Flikken Maastricht en vroeger natuurlijk van zijn rol in Baantje vreemd.

De spion liet het volgende weten aan Yvonne:

 “Ken een aantal dames uit Maastricht, maar ook Amsterdam die flink door hem gebruikt zijn. Allemaal super verdrietig achtergelaten door al zijn valse beloftes en leugens.”

“Zoveel gebroken harten. Ken echt minimaal vijf dames uit Maastricht die hij heel veel verdriet heeft aangedaan. Ook allemaal de helft jonger dan hij zelf is/”

De spion weet zelfs nog een hele juice verhaal te vertellen over een scharrel die Victor in de kast moest verstoppen, omdat zijn vriendin eerder terug kwam dan verwacht.

“Zijn relatie kwam eerder terug dan verwacht, dus toen moest zijn scharrel (aan wie hij beloofd had de relatie te verbreken) de kast in for the time being.”

Terwijl zijn scharrel in de kast verstopt zat deed hij het ook nog met zijn vriendin. We zullen toch even anders naar Victor kijken als we hem weer voorbij zien komen in de serie Flikken Maastricht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wanneer houd dat kreng eens op.Ze blijf maar mensen kwetsen.

Daar gaan we weer , de volgende “vreemdganger” aan de schandpaal van juffer Coldewijer😡

Of het wel of niet waar is weet ik niet maar ik weet wel: deze vrouwen die zeggen te zijn misbruikt waren er zelf bij toch?
Dames een goede raad…klem een aspirine tussen de knieën en zorg dat dit er niet tussen uit valt😉

Het is onterecht om steeds alleen maar met de vinger naar een man te wijzen terwijl vrouwen vreselijke loeders kunnen zijn en later de heilige onschuld spelen.
Misbruik is nooit goed te praten maar er zijn vaak meer ” schuldigen” dan alleen de man.

Wie zijn toch die jonge vrouwen die het met hem willen doen die hun vader had kunnen zijn. Geen medelijden mee ze willen gewoon een bekende man.

Goed zo dames, eindelijk mensen die zich durven uitspreken. Steeds maar de mannen van alles de schuld geven. Vrouwen kunnen ook nare dingen doen.