Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carrière van Samantha Steenwijk definitief voorbij


Een tijdje geleden was er veel kritiek op Samantha Steenwijk. Veel mensen vinden dat ze teveel op de tv te zien en echt overal maar aanschuift. In de AD Mediapodcast wordt Samantha dan ook flink afgekraakt.

Maar dat was voordat Samantha haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter sleepte. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Bouelevard vonden het paardrij verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Maar sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten opakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Samantha nam dan ook afstand van RTL Boulevard en zei dat ze er nooit meer bij zou aanschuiven. Want of je bent voor Samantha of je bent tegen. Dit was een vreemde move van Samantha. Maar goed een paar dagen geleden kwam Yvonne weer met juice over Samantha. Dit keer zou haar partner Daisy een aantal jaar geleden zijn vreemdgegaan. Samantha plaatste kort daarna een statement op haar Instagram account dat dit inderdaad klopte, maar ze dit privé wilde houden omdat ze deze periode allang achter zich hadden gelaten.

De carrière van Samantha heeft na de rechtszaak tegen Yvonne ook een enorme klap gehad. Zagen we Samantha eerst nog in het ene en andere programma zitten als jurylid daar lijkt definitef een einde aan gekomen te zijn. Ook de zangcarrière van Samantha zit in het slop. Het heeft er alle schijn van dat Samantha haar eigen carrière zo erg heeft beschadigd door zo heftig te reageren op dingen dat niemand meer met haar wil samenwerken of haar vraagt om te verschijnen in een tv-programma. Het is echt defintief klaar met de carrière van Samantha Steenwijk.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Was dat maar waar, gelukkig er is nog een afstandsbediening. 😉

mooi. voortaan maar lekker hobbelen op dr hobbelpaardjes.
verder zal ze waarschijnlijk alleen nog te zien zijn als grote hielenlikker van de hazesclan door zijn covers te bleren bij de jaarlijkse AA meets stichting martijn.
[anonieme alcoholisten en pedo vereerders oftewel hzh]
Als je daar nog aan mee durft te doen verdien je geen ander podium meer.
dikke doegies dus voor sammie steenwijk

Kan dat ook gaan met die tante van het AD die laat haar reet ook op iedere stoel neerploffen.

Wat een gezeik dit allemaal als het niet in de straatjes loopt van veel personen is je carrière ook gelijk weg .In NEEDERLAND kunnen de mensen alleen elkaar nog maar afzeiken .Kijk allemaal in de spiegel en steek je hand in eigen BOEZEM .

Ga maar lekker door hoor die zeikers moeten eerst naar zichzelf kijken voor dat ze gaan kletsen