Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Luca Borsato ging vreemd, vriendin opent de aanval op de Borsato’s


Een paar dagen geleden lieten we nog weten dat Marco Borsato samen met zijn zoon gespot werd op de tribune bij de voetbalwedstrijd AZ tegen de Portugese club Gil Vicente. Maar het is niet zomaar dat Marco nu veel tijd besteedt met zijn zoon Luca. Zijn zoon zou namelijk zelfs bij hem inwonen, omdat het niet goed gaat met zijn relatie met zijn vriendin Daisy.

Yvonne Coldeweijer meldt namelijk dat Luca vooral bezig is met andere dames en dat hij zelfs foto’s van zijn zaakje stuurt naar dames. Een dame wie de foto had ontvangen van Luca is gelijk naar zijn vriendin Daisy gestapt en haar antwoord was veelzeggend laten de printscreens zien die Yvonne deelde.

En nu heeft Diasy inderdaad laten weten dat de relatie tussen haar en Luca voorbij is. Dat deed ze overigens op een hele pijnlijke manier. Ze zong in een filmpje namelijk de monsterhit van Marco Borsato ‘Ik Leef Niet Meer Voor Jouw.’ Daarnaast plaatste ze er ook nog een tekst bij.

Hieronder de tekst die Daisy online plaatste en daaronder het filmpje.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo lang ze niet getrouwd zijn en geen jaren verkering hebben doen de dames en heren alle bij het zelfde ook nog op ontdekkings reis wat je wel niet wil en kan ben je getrouwd is het een ander geval maar dat kan ook zijn dat bij de partijen niet genoeg hebben aan 1 persoon, maar als BNN mag dat niet want dan wordt je in de gaten gehouden sommige raken hun wilde haren niet kwijt en een buitenlander uit het zuiden zijn nou een maal jagers getrouwd of niet

Zo vader, zo zoon!

Zo vader zo zoon ook zo een pleuris ventje of is heel die muziek wereld zo inclusief nick en simon

Heeft dit met de bekende appel en een boom te maken, Zo vader zo zoon of zal het eventueel met de paplepel ingegeven zijn. Vreemd gaan is toch de bedoeling om “erbij” te horen in het gooische reservaat.

Aardje naar zijn vaartje ofwel de appel valt niet ver van de boom

Zit in de familie

Zo vader Zo zoon de appel valt niet ver van de boom!!!

A woman scoren. Niet oke vreemdgaan maar op zulks jonge leeftijd ook niet het einde van de wereld. Pffffttt Drama🙄

De Borsato’s hebben definitief afgedaan. Ze lopen alleen maar achter hun “zak” aan. Zo vader, zo zoon.