Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Martien Meiland haalt uit naar Roxeanne Hazes aan


Martien Meiland die de laatste tijd wel over iedereen een mening lijkt te hebben heeft dit keer Roxeanne Hazes aan de schandpaal genageld. In zijn podcast Wat Goéééd had Martien een paar weken geleden nog Rachel Hazes te gast. Dat is hem blijkbaar zo goed bevallen dat nu Roxeanne Hazes de pineut is.

Roxeanne Hazes had haar moeder Rachel in het programma Beste Zangers compleet met de grond gelijk gemaakt. Roxeanne zei in dat programma onder meer dat toen haar vader overleed ze haar moeder 9 maanden lang niet gezien had, omdat Rachel het belangrijker vond om een boek te schrijven.

Rachel had een dag later hier ook op gereageerd en zei dat dit absoluut niet klopte en dat het de rijke fantasie is van een jong meisje. Ook Andre Hazes en verschillende vrienden van de familie inclusief Guide den Aantrekker  van de Story bemoeide zich ermee en haalde tegelijkertijd met Rachel hard uit naar Roxeanne.

Andre Hazes zei het volgende:

,,Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland moeten lezen. Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn. Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

Nu snapt Martien niet waarom Roxeanne deze uitspraken deed over haar moeder op de tv.

Martien zegt er in zijn podcast het volgende over:

“Het is allemaal gedoe. Dan denk ik: je hoeft toch ook niet altijd alles maar te vertellen? Waarom gaan ze dat zelf niet gewoon binnenshuis met elkaar bespreken?”

Erica Meiland neemt het daarintegen op voor Roxeanne:

“Ja, maar kijk, als iemand jou iets vraagt in een programma… Als jij in een programma zit en ze vragen iets, dan geef je gewoon antwoord. Als dat dan uitgezonden wordt, daar heb je helemaal geen zicht op. Of dat er uitgeknipt wordt of niet. En dan komt het in de media.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

kan die valse hypocriete nicht zijn muil niet eens houden?

Dit zeggen man die al zijn ellende met iedereen deeld hie eerder hij vertrekt hoe beter als je er niet bij bent eerst moet je je mond houden

Arme goede mensen rachel hazes goed roxeane hazes goed en andre hazes jr ook goed

Bemoei je met je eigen zaken,Martien! Bij jullie is ook niet alles rozengeur en maneschijn.
Laat iedereen zijn eigen leven leiden ! Niet alles uitgebreid op social media.
Fijn hè een BN’er te zijn!

Had dit niet van u verwacht meneer meiland, deze uitspraak!
Omdat u Raggel in de potcast had?
Vindt het vreselijk dat Rox dit is overkomen. Je hoorde haar nooit ergens over.
Nu kwam het nav de vragen van Jan. En het mag best eens gezegd worden, of is André alleen belangrijk?

Die schreeuwlelijk is wel een van de laatsten die commentaar moet leveren. Kijk naar je eigen leven en alles wat je er op tv uitkraamt en bemoei je niet met een ander.

Hij is net zo gestoort als rachel

Die martieeen Meiland moet zijn grote mond eens houden ipv mensen zwart te maken. Of er iets anders mee doen. Nu komt er alleen stront uit

Waar bemoeit die man zich mee

Het lijkt me verstandig als Martien zijn mond houdt. We hebben van hem zijn hele levensverhaal moeten aanhoren en nu Roxeanne een keer iets zegt heeft hij commentaar? Beter niet doen Martien, ga jij maar wijnen en aandacht vragen.

Waar bemoeid Meiland zich mee. Ga over je eigen familie zeiken. Jullie zijn belachelijk

Schandalig die meiland. Sodemieter op vent. Kots die hele familie uit. Behalve die montana.die vertoond nog iets van normaal gedrag. Maar de rest? Geld geld geld geld en nog eens geld wegwezen!!!!!

Waarom wordt Roxeanne wel gelooft en Rachel niet ? In een interview in Linda 2019 zegt Roxeanne nog dat ze een liefdevolle jeugd heeft gehad. Alles voor de aandacht?

Ik snap ook niet waarom “iedereen” nu achter Roxanne staat. Waren ze erbij ofzo? Is dat omdat ze nooit iets zei? Wat een stomme reden dan. En idd niets willen zeggen over je moeder , maar wel op tv deze uitspraak doen. Niet zo netjes.

Goh, mijnheer Meiland, alsof u zo’n klasse mentaliteit heeft, allereerst heeft Roxanne haar moeder niet aan gevallen, zij heeft alleen verteld op een vraag van Jan, hoe zij een bepaalde periode in haar leven heeft ervaren, en daar nog steeds mee moet dealen, dat haar moeder dat bagatelliseert, is voor Roxanne heel jammer, het had haar moeder gesierd als zij daar als *moeder op gereageerd had, maar uiteindelijk heeft ze laten zien wie ze werkelijk is een *loeder/moeder

Die Roxenna ,spoort niet …idd .fantasierijk.. en ondankbaar. Moeder Rachel is ook niet helemaal oke … overdrijven is ook een kunst..nobody is perfect …Roxenna !Jij al helemaal niet ! Met je krodillen traan…aanstellerij…elk huisje heeft zijn kruisje ..praat met je moeder uit ,het gaat niemand aan,..dat bewijst al hoeveel aandacht jij graag wil hebben .

Wat een vreselijk figuur.. en dat hij overal tussen moet zitten snap ik ook niet. Meneer heeft een groot aandachtstekort??? Meiland, stop met programmas maken. Nederland heeft al genoeg van jou soort op de beeldbuis. Het moet een keer klaar zijn met al dat gezeur.

Overal moeien die meiland ,is iedereen die familie nog niet kotsmoe buiten Montana, wanneer blijven die voorgoed van tv af