Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Stomdronken Rick Brandsteder op luchthaven mag niet vliegen


Rick Brandsteder heeft voor een hoop gelazer gezorgd op Malaga Airport in Spanje. Hij was volgens Yvonne Coldeweijer namelijk stomdronken en had nog een glas drank in zijn hand toen hij zich wilde inchecken.

Hij zou de hele nacht daarvoor hebben gefeest en niet hebben geslapen. De stomdronken Rick smeekte het personeel of ze toch geen uitzondering konden maken en hij toch mee kon op de vlucht. Maar helaas werd hier geen gehoor aan gegeven en bleef hij nog urenlang zuipend rondzwalken door vertrekhallen op het vliegveld.

Dat Rick altijd flink de bloemetjes buiten zet en geen feestje overslaat werd ook duidelijk toen kort geleden bekend was dat de opnames voor het programma Expeditie Robinson erop zaten waar Rick de presentatie voor deed.  Rick zou namelijk met meerdere vrouwelijke crewleden van Expeditie Robinson het bed hebben gedeeld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Weer zo’n zuipende,vrouwenjager enz Bn’er die niets voorstelt.Wie kan er wel een normaal gedrag tonen in die wereld.Die ouwe van hem was ook van hetzelfde kaliber

Ben je er zelf bij geweest of ben je aan geweest mamagaaien?

“Goed” voorbeeld (pappie Ron) doet goed volgen! Over het paard getilde “BNer” die geen normen/waarden heeft meegekregen van zijn ouders!