Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Hans Kraay: matennaaier Wilfred Genee bekijkt het maar


Eergisteren werd bekend dat Wilfred Genee op de zender Veronica ook weer een voetbal talkshow gaat maken. Op hetzelfde tijdslot op de maandag en vrijdag als toen met Veronica Inside met Johan Derksen en Rene van der Gijp.

Alleen zijn Johan en René dit keer niet van de partij die worden opgevuld door Wesley Sneijder en Andy van der Meijde. Dit voelt als een mes in de rug van Johan en Rene. Het drietal was altijd onafscheidelijk en het lijkt er nu toch op dat Wilfred eieren voor zijn geld kiest. Mocht Johan weer besluiten te stoppen met de talkshow Vandaag Inside door een incident dan heeft Wilfred nu nog altijd de nieuwe voetbal talkshow waar hij verder op kan bouwen.

Gisteren was Hans Kraay te gast in de talkshow Renze op RTL4 en daar werd hem gevraagd naar deze aparte move van Wilfred Genee. Hans laat weten dat Wilfred hem ook heeft gevraagd aan te schuiven in de nieuwe voetbal talkshow. Maar Hans heeft bedankt en gaat er niet zitten.

Je voelde in Hans zijn antwoord dat hij nog wat oud zeer had met Wilfred en dat hij zijn maten Johan en René niet wil laten stikken.

Hans zei er onder meer het volgende over:

“Ik concentreer me met heel veel liefde op ESPN. Nee, ik ga het niet doen. Het is zeventien jaar hartstikke leuk geweest en ik zit nu bij een omroep waar ik zo ongelooflijk veel kansen krijg. Ik ben geen 28, ik ben ook geen 38, maar ik krijg kansen van iemand van 28.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Maarten van Rossum moet zich laten nakijken. Hij heeft ze niet allemaal op een rijtje. Onze toekomstige koningin zo de grond intrappen!!! Het lef!!!!

Hij noemde de corpsleden zo iets als onvolwassen pubers. (Maar dan wat groffer). Zelf is hij vooral niet beter, hij gedraagt zich, zelfs als republikein , onbehoorlijk , ja walgelijk, een prinses die zich publiekelijk niet kan verdedigen zo te vernederen is beneden elk peil.

Gewoon optieven met het koningshuus

Zijn het dan heiligen of zo?

⁰hij geeft zijn mening. Dat is niet iemand de grond intrappen. Dat overdreven gedoe de laatste tijd moet maar snel afgelopen zijn. Kweek wat eelt.

Ben ik effe blij dat hij er niet bij zit. Wordt het toch nog een leuk programma

BEN HET HELEMAAL MET MAARTEN EENS. KONINGSHUIS IS ZEER
VAAK DOM EN ONBETROUWBAAR GEBLEKEN.

Wij hebben geen koning of koningin nodig. Begrijp dat toch allemaal Sprookjes. Wij moeten naar een president.

Ja, doe president die doet het lekker!!
Asiel beleid, stikstof beleid, huizenmarkt. Kop in het zand steken, dat doet de president

Dan waren we al jaren de Sjaak, ongetwijfeld had Rutte zich naar die baan gelogen.
Dan president,dan premier,en weer president.
De gladjanus

Maarten van Rossum ,denkt dat hij heel wat is, dit is vaak zo bij ouderen,niet altijd hebben ze gelijk.
Vind hem een vieze dikke onverzorgde man met een onduidelijke stem,de helft kun je niet ontcijferen van wat hij zegt.
Blabkabla zonder van de zendtijd,jammer.