Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Glennis Grace is woest op Yvonne en daagt haar voor de rechter


Glennis Grace is woest op Yvonne Coldeweijer die nepnieuws rondom haar zoon heeft verspreid. Yvonne deelde gisteren namelijk een filmpje waarop te zien was dat er een man in de straat van Glennis door de politie gearresteerd werd. Volgens Yvonne en de buurman die dit filmde zou het gaan om de zoon van Glennis.

De zoon van Glennis kennen we nog wel als de aanstichter van de Jumbo rel. Hij rookte in de Jumbo een e-sigaret en werd door het personeel gevraagd dit niet te doen. Toen hij daar niet naar wilde luisteren werd hij de supermarkt uitgezet. Daarbij viel hij over een winkelmandje en had hij een schaafwond opgelopen. Hij ging daarna huilend naar zijn moeder toe die woest was en met een knokploeg verhaal ging halen bij de Jumbo. Dit monde uit in een vechtpartij waarbij het minderjarige supermarkt persoon van de Jumbo werd mishandeld.

Maar goed even terug naar het filmpje welke Yvonne deelde. Dit bleek dus toch echt niet de zoon van Glennis te zijn. Yvonne had dit al snel door en verwijderde het filmpje en plaatste een rectificatie door te zeggen dat het toch niet de zoon van Glennis was. Voor Glennis was dit niet genoeg en ze dreigde met haar advocaten richting Yvonne.

Glennis zei er het volgende over:

,,Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt. Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten.”





Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Woest!!! jij woest je moet eens weten wie er allemaal woest op jou zijn…je heb lef met al die praatjes van je ,maak je maar druk om de JUMBO medewerkers plaats van dat misselijke zoontje van je..