Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Oude vlam gooit roet in het eten tussen Andre en Monique


Yvonne Coldeweijer deed kort geleden een opvallende onthulling. Ze liet namelijk weten dat Andre Hazes de afgelopen keer dat hij in Amerika was het bed gedeeld zou hebben met de regisseuse van zijn eigen docu.

Volgens Yvonne was Andre toen hij alleen naar Amerika ging niet helemaal alleen. Hij had namelijk weer zijn cameraploeg mee voor zijn docu. Hij was tijdens zijn trip in Amerika ook naar een concert van Dua Lipa gegaan. Tijdens dit concert zou hij zoenend gespot zijn met toen nog een onbekende vrouw.

Toevallig sliepen er ook een aantal Nederlanders in het hotel waar Andre verbleef en zij zagen de desbetreffende vrouw de volgende ochtend uit de hotelkamer van Andre komen. Andre zou dus ook de nacht met haar hebben doorgebracht. Yvonne beweerde dus dat deze vrouw de regisseuse is van Andre zijn eigen docu. Een opvallende detail is dat deze vrouw getrouwd blijkt te zijn.

Nu blijkt deze regisseuse heel opvallend gereageerd te hebben op een foto welke Monique van haar gezin deelde op Instagram. De regisseuse plaatste namelijk een hartje bij de onderstaande foto reeks. Monique plaatste eerst een foto van haar, Andre en kleine Dre liggen op een boot en zei toen dat ze waren gaan duiken en dat ze bananen meenamen voor de visjes. Onder de foto de reactie van Cheeru de regisseuse. Die normaal niet reageert op foto’s van Monique. Heel apart dit. Monique zal daar vast niet blij mee zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Monique graaft met haar posts wel haar eigen graf, blijf simpelweg van Social media af…

Wat is het probleem? Als zij een hartje plaatst bij voeren van de vissen.

Ik vind het zo erg voor Monique ocharme en dan ook dat het zoontje toch ziet en voelt dat zen mama zo verdrietig is .
En idd blijf weg van SOCIALE MEDIA

Hoop dat Andre z’n banaantje deze X wel in de broek houdt , gun deze mooie visjes ’n herpes-loze toekomst .

Monique kan post wat zij willen en niets is fout als de reggiseuse reageer. Yvonne moet alleen uit mensen z’n private leven blijft. Zij wil alleen sensatie. Social media zijn bedoelt om op te post en te reageer. Yvonne, houd je groten bek en kijk eerst na jezelf. Vieserik.

Die geld wolvin moet eens normaal gaan doen, en zorgen dat haar zoon bij dat tuig van Hazes wegblijft, maar ja op een houtje bijten en gaan werken valt ook niet mee. !!!