Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen geeft huil interview, omdat ze Andre mist


Sarah van Soelen die kort geleden nog achter Wesley Sneijder aanzat en daarna eindigde met de rijke ondernemer Mike de Winter heeft in weekblad Story een interview gegeven over hoe erg ze Andre Hazes wel niet mist.

Sarah zegt over het gemis van Andre Hazes in weekblad Story het volgende:

“Het is niet zo dat ik hem mis als geliefde. Natuurlijk heb ik er veel verdriet van gehad, maar dat is nu wel voorbij. Maar hij was voor mij ook een maatje, die vriendschap hadden wij al jarenlang. Dan is het wel heel vervelend dat je iemand helemaal niet meer kunt spreken.”

“Al is het alleen maar om te vragen: ‘Hé, hoe gaat het met je?’ Ik ben ook mijn beste vriend kwijt.”

Sarah wil geen contact met Andre zolang er bepaalde mensen in zijn kring blijven zitten.

“Wat mij betreft is dat boek nu wel echt dicht. En dat gaat niet eens helemaal om hem, maar meer om de mensen om Dré heen, die niet het beste met hem voor hebben.”

“Als je eenmaal in dat cirkeltje zit, zo heb ik gemerkt, wordt er van alles van je verwacht. Daar wil ik ook niets meer mee te maken hebben. En ik hoop dat André ook op een gegeven moment voor zichzelf kiest.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zielig mormel zeg … gatverdammeeeeee🤮🤮🤮🤮

Hé Sneeuwwitje, wel erg toevallig hè die reacties van Steven, Victor, Carolina en Bas. Ook nog allemaal dezelfde icoontjes. Schaakmat blijft toch echt schaakmat!

wat een dieptriest meiske is dit toch
je hoort en ruikt gewoon de doorrookte stinkende adem van rachel door haar gejammer heen

guido [story] de rechterarm van>>> rachel>>> sarah

Sarah heeft niet eens door dat het zogenaamde cirkeltje waar ze het over heeft daar zeker en vooral ook Rachel bij hoort, die zij dan weer helemaal te gek vindt. Koekoek!
Helemaal van het padje deze hypocriete mafketels. En maar blijven wijzen naar anderen, de stumperds.

Voor mij is het ook niet helemaal duidelijk Snowie wélk kringetje zij bedoelt, maar het kan ook zo maar zijn dat ze het kringetje bedoelt waar jij toe behoort.
Het kringetje waar men praat zoals jij doet;
het kringetje waar men denkt zoals jij doet;
het kringetje waar men weinig respect toont voor anderen;
Of misschien bedoelt zij zijn zaakwaarnemer, het management, familie of zogenaamde vrienden.
In ieder geval adviseert zij hem zich hoofdzakelijk te richten op mensen die het beste met hem voorhebben en de personen die daar anders over denken, zoveel mogelijk links te laten liggen. Voor mij een wijs advies

Haha Gabriella toch! [leuk gekozen naam deze keer]. Wat schattig toch dat jij jou geliefde Sarah –inmiddels de spreekbuis van Rachel– zo verdedigd.
Zeker en vast dat jij zelf uit het hetzelfde cirkeltje van valse gifslangen behoort en ordinair aan het projecteren bent op een ieder die niet de reet van Sarah kust. Hoe smaakt ze? Dat moet jij wel weten toch?
Beter kan Sarah haar eigen advies opvolgen en ook ver weg blijven van de vrouw die haar net zo hard gebruikt als dat haar zoon deed. De enige reden dat zij Sarah warm houdt is omdat ze een hekel aan Monique heeft en omdat de familie geld heeft.
Misschien kan ze eens bij Roxeanne langs voor een babbeltje. Hoewel? die zit daar natuurlijk ook niet op te wachten, een zoveelste ex-scharrel van haar onvolwassen broer. En gelijk heeft ze, zij is slimmer en vooral beter dan het zooitje gifslangen dat maar in de media blijft kronkelen voor een beetje aandacht.

Nou, Tabee en de groeten. Succes in jullie slangenkuil!

Nou, nou, Snowie, je voelt je nogal in je wiek geschoten hè. Logisch toch! Ze heeft dus kennelijk figuren bedoeld zoals jij bent die o.a. andere – voor hen onbekende personen – op een smakeloze manier van repliek dienen en daarmee aantonen op een absoluut dieptepunt te zitten en hiermee alles zeggen over hun afkomst, opvoeding en onverstand. Daar moet hij dus ver vandaan blijven.
En je begrijpt inmiddels wel, dat ik weinig zin heb om inhoudelijk op jouw gebrabbel in te gaan.
En wat Roxeanne betreft: het feit dat zij met optredens haar geld kan verdienen, heeft zij – mede – te danken aan haar moeder en wat ik verder in mijn leven geleerd heb: Loop nooit, maar dan ook nooit de deur van je Moeder voorbij.
Jij wenst mij succes in mijn slangenkuil?! Jij het allerbeste in je armetierige, armoedige, smerige omgeving. En als je mij wilt antwoorden: Ik heet Gabriëlle en niet Gabriella

Gelijk heb je , heel wijs .☝👌

Ursiela 😂😂😂
Jaajaa heel wijs van dat mokkeltje dat ze Rachel haar tekst laat dicteren.🤭🖕😉

Voor de velen die André ook een warm hart toedragen en alleen maar het allerbeste voor hem wensen , is dit natuurlijk een prettig bericht.
Laten we eens afwachten wie níet het beste met hem voor heeft en zich door deze woorden aangesproken voelt.

Verman je meiske…Laat Los..Die hang naar Dre Hazes..Zie hoe nutteloos dat is..Je bent een mooie meid. Je hebt veel te bieden. zoek geen BNN-er maar een echte Vent waar je mee lacht en huilt en kinderen krijgt..Die Vent voor het Leven.
Weg van die Kliek..daar word je niets wijzer van..Een goede raad…en niet zo slecht je daarop te richten….Succes meiske

Ene keer kotst ze André uit en wil ze niks meer met hem te maken hebben en absoluut niet meer met hem geaccosieerd worden en nu mist ze hem ineens weer.😜🙄🤣
Al haar interviews gaan nu over haar ex, je wilde toch niet meer aandacht hebben dankzij hem. Zo’n ex was jij toch niet?
Totaal geschift die gek!

Gabrielle het is de grootste fout die hij gemaakt heb om met haar om te gaan!!! De slechte mensen waar ze het over heb daar is zei er 1 van met de lieve ex schoonmoeder🤮🤮 en dan niet te vergeten die pannekoek en parasiet neef( je) djarno

Dit is zéker niet zijn grootste fout, Rene. Hij heeft al veel eerder een veel grotere fout gemaakt en daar komt hij inmiddels langzaam achter.

Ze kan haar idool maar niet loslaten. Eindelijk was ze iemand vond ze en wilde zo graag bij die bekende familie horen. Wat hij haar ook geflikt heeft, ze bijt zich maar vast in deze Bad Guy.
Sarah laat en nou eens los !!!!!
Enge stalker.

Word tijd dat ze van tv verdwijnt. Ze was een paar weken de vriendin van en nu denkt ze dat ze wereld beroemd is. Ze werkt niet woont in een duur appartement en leeft een luxe leven waarvan van pappie gea je eigen leven lijden en ga eens werken voor je geld en teer niet op je vaders zakken. En verdwijn van tv.

Gabriella, jij bent het zoeken van de twee puntjes op je naam niet waard, joh. Het correct schrijven van je verzonnen naam ook niet.

Wat ben je toch ontiegelijk dom. Sarah heeft het over de mensen rondom André, en daartoe behoor ik goddank niet. Ik zou er nog niet dood gevonden willen worden tussen deze Tokkies en zijn aanhang, dus ze kan het nooit over mij hebben. Over jou daarentegen…………………….
Ben je Rachel zelf? Aangezien je zelfs Rox probeert te verwijten dat ze de deur van haar moeder geheel terecht [!!!!!] voorbij loopt. Sterker nog; ik hoop dat ze niet alleen de deur voorbij loopt maar ook ver, heel ver vandaan blijft bij de vrouw die haar eigen dochter publiekelijk in de media vernedert. Dat mag de naam moeder niet eens dragen!

De drol die ik net achter me doortrok was van een betere kwaliteit dan de diarree die uit je stinkende rookmuil komt. Steek er nog eentje op, anders.
Doei Rachel!

Fantastisch verwoord Snowie & precies zoals het is👍👍👍

Topreactie SnowieWhite!!!!!!! 💖😃💪👊

Ach, Sneeuwwitje, wat ben je toch een betreurenswaardig, miserabel figuur.
Het is echt niet nodig om te proberen mij te overtuigen van het feit dat je niets met André te maken hebt, maar tot de andere partij behoort, omdat jouw taalgebruik en jouw mentaliteit dit overduidelijk aantoont. Gore taal, smerigheden uiten, grove beledigingen en uitspraken doen over feiten waar je de ballen verstand van hebt. Enig fatsoen is hier ver te zoeken, maar afkomst, opvoeding en onverstand liggen hier voor de hand
En wees gerust: ik ben Rachel niet, maar gewoon Gabriëlle

Whahahaaa wat een gefrustreerd type die Gabrielle.😲😬🤪 De ongelukkigheid straalt er vanaf.
Alleen maar boosheid en wrok wat eruit jouw groffe mond komt. Je bent precies Rachel, net zo ordinair en vol van je eigen leugens.

😂😂😂 hahaha wat een haat komt er uit die asociale muil @Gabrielle, lekker samen met je vriendin Rachel tegen de rest van de wereld. 😆😆😆

🤣🤣🤣 Toppieeeeee & zooooooo waar @ SW 💪💪💪

Perfect gesproken Snowie White, Chapeau!👏

ahhh gossieeee zielig poppetje ben je nu nog niet uitgehuild om die niksnut???